Kurš ir Tavs „Gada auto 2016” favorīts? Balso un izsaki savu viedokli! (+ video) 7

 
Latvijas Gada Auto | 2.novembris 2015 11:25

Žūrijas biedri, autoeksperti un žurnālisti jau izvēlējušies TOP 7. Līdz 4. decembrim arī Tev ir lieliska iespēja balsot par savu "Latvijas Gada auto 2016 Tautas simpātiju".

Līdz izšķirošajam brīdim, kad uzzināsim, kurš no 34 jaunākajiem automobiļiem iegūs "Latvijas Gada auto 2016" titulu atlikušies vien nepilnas 9 dienas. Žūrijas biedri, autoeksperti un žurnālisti jau izvēlējušies TOP 7. Līdz 4. decembrim arī Tev ir lieliska iespēja balsot par savu "Latvijas Gada auto 2016 Tautas simpātiju".

Tautas balsojums portālos “Delfi” un “iAuto.lv” konkursa "Latvijas Gada auto 2016" ietvaros, jau norit pilnā sparā. Šogad tas ir īpaši aizraujošs, jo par pirmo vietu ir izvirzījušies premium segmenta smagsvari “Audi Q7” un “BMW X6”. Katrs no šiem konkursa pretendentiem ir saņēmis vairāk kā 3 000 balsis, bet starpība starp pirmo un otro vietu ir vien 20 balsis. Balsojumā piedalās visi konkursā pieteiktie auto – 34 jaunākie automobiļi Latvijas tirgū.

Visu pretendentu video:

Iepriekšējā gadā tika saņēmtas 50 444 balsis un par "Latvijas Gada auto Tautas balsojuma simpātiju 2015" kļuva "Audi A6". Šogad saņemtas jau vairāk nekā 20 000 balsis. Vai tiks pārspēts iepriekšējā gada rekords, un kurš no automobiļiem izpelnīsies lielāko skatītāju mīlestību, uzzināsim jau pavisam drīz.

Ir vairākas iespējas kā balsot par savu "Latvijas Gada auto 2016" simpātiju, atliek vien izvēlēties jums visērtāko veidu.

1) Interneta balsojums portālā „Delfi” http://ej.uz/udqw.

2) Auto portālā “iAuto.lv”  http://www.iauto.lv/gada-auto-2016/ ar Draugiem.lv vai Facebook pasi, tādējādi nodrošinot jūsu atdotās balss unikalitāti.

3) T/c „Mols” ir iekārtota visu 34 konkursa dalībnieku lielformāta foto izstāde, kurā apmeklētāji var balsot par savu favorītu klātienē.

4) Oficialājā “Latvijas Gada auto” vietnē www.gadaauto.lv.

Tautas balsojuma TOP 7 uz doto brīdi:

Būtiski ir tas, ka vairākus balsojuma dalībniekus mēs iepriecināsim ar pārsteiguma balvām. Četri dalībnieki no “iAuto.lv” balsojuma varēs nedēļas nogales brīvdienās izmēģināt kādu no konkursa pretnedentiem – “Mazda CX-3”, “Renault Espace”, “Renault Kadjar”, “Subaru Levorg”.

Konkursā "Latvijas Gada auto 2016" ir pieteikti: “Fiat 500X", “Fiat 500”, “Jeep Renegade”, “Škoda Superb”, “Škoda Superb Combi”, “Subaru Outback”, “Subaru Forester”, “Subaru Levorg”, “Honda HR-V”, “Honda Civic Type – R”, “Honda Jazz”, “Renault Kadjar”, “Renault Espace”, “Opel Corsa”, “Suzuki Vitara”, “Mazda2”, “Mazda CX-3”, “Mercedes-Benz GLE Coupe”, “Mercedes-Benz Vito” “BMW X6”, “Ford S-Max”, “Ssang Yong Tivoli”, “Hyundai Tucson”, “Hyundai i20”, “Nissan e-NV200”, “KIA Sorento”, “Audi A4”, “Audi Q7”, “Volkswagen Golf GTE”, “Volkswagen Caddy”, “Volkswagen T6” “Peugeot 208”, “Mitsubishi Outlander”, “Volvo V60 Cross Country”.

Konkursa žūrijas un skatītāju balsojuma rezultāti tiks paziņoti 5. decembrī viesnīcā „Avalon Hotel”, TV un interneta tiešraidē plkst. 19:00, skaties:

Rīga24 TV
SportaCentrs.com
Delfi
iAuto.lv

Auto nozares gada notikums Latvijā, konkurss „Latvijas Gada auto” notiek jau septiņpadsmito reizi kopš 1998. gada.

Sponsori: Bosch Car Service, Bridgestone un Statoil

Informatīvi atbalsta: Delfi, iAuto.lv, Latvijas Avīze, Tvnet, jauniauto.lv, Auto ziņas, Zebra, garaza.lv, 10minutes.lv, dzivoklis.lv. Atbalsta: Viesnīca Avalon Hotel, t/c Mols, LAMB, KPMS & Partneri, Linearis, V4 motors.

 
Visi komentāri
 
iAuto 28.novembris 2015 20:02
3 0 Atbildēt

Šobrīd jau ir nobalsojuši 19 593. Pirmajā vietā pagaidām Audi Q7 ar 3121 balsi, otrajā vietā BMW X6 ar 3111 balsīm, bet trešajā vietā Volvo V60 Cross Country ar 1425 balsīm.

zx10R 29.novembris 2015 0:39
5 1 Atbildēt

99% no balsotajiem ne vien atlauties nevares, bet ari izbraukt un objektibi novertet abus pretendentus uz pirmo vietu.

Neesam AAE seihi, lai izveleties starp dargakajiem SUV.

Mums platuma gradiem un ekonomikai prieksgala vairak piestavetu Skoda Superb, Volvo V60 vai Jeep Renegade

iAuto 29.novembris 2015 0:56
2 0 Atbildēt

Tāpēc jau ir konkursā attiecīgās nominācijas un katrs var izdarīt secinājumus. Žūrijas finālistu TOP 7 krietni atšķiras no Tautas balsojuma.

v60 29.novembris 2015 20:16
3 0 Atbildēt

man ir volvo v60, ko lai saka, es so noliktu pirmaja vieta, ne tikai tapec, ka tehniski man neav sagadajusi nekadas problemas, bet ari tapec, ka degvielas paterins ir neliels.

Tas krutas Q7 un X6 galigi nevelk, protams atlauties tadu ari reali nevaru, bet cik skatos lv ari v60 maksa virs 10 000

VWfans 29.novembris 2015 23:12
2 0 Atbildēt

Es nobalsoju un fanoju par Honda-HR-V.

kasinsh79 30.novembris 2015 8:04
1 0 Atbildēt

Arī nobalsoju. Par reālo GADA AUTO 2016 uzvarētāju, manuprāt - SKODA SuperB.

Skatīsimies rezultātus!

kasinam + 1.decembris 2015 14:39
1 0 Atbildēt

Es ar par Superb - par to naudu un tādā izpildījumā pārējie var atpūsties))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti