Balso par pērn labāk atjaunoto ceļu un laimē kabrioletu uz nedēļas nogali 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Latvijas Valsts Ceļi | 17.aprīlis 2016 22:08

15. aprīlī sākās autovadītāju balsošana par pērn vislabāk atjaunoto valsts ceļu posmu. Tāpat kā pagājušajā gadā balsošana notiks VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) mājas lapā un portālā iAuto.lv. Balsojums ilgs līdz 6. maijam.

Kā pirmie par labākajiem pērn atjaunotajiem ceļiem balso izstādes Auto 2016 dalībnieki. 

Izstāde Auto 2016 no 15. līdz 17. aprīlim norisināsies Ķīpsalā, un pirmo reizi tās apmeklētāji varēs iepazīties arī ar LVC informāciju par valsts autoceļu pārvaldību un kvalitātes kontroli.  

Pirmo reizi Autovadītāju Gada balva tika pasniegta pērn. To noskaidroja balsojumā, kas tika rīkots sadarbībā ar portālu iAuto.lv. Lai balsojums būtu maksimāli objektīvs, tajā varēs piedalīties tikai vienu reizi ar draugiem un facebook autorizāciju. 

Nobalsojušie autovadītāji varēs laimēt nedēļas nogali ar jauno Pasaules Gada auto 2016 Mazda MX-5 kabrioletu no portāla iAuto.lv, kā arī saņemt citas balvas! Balsošana noslēgsies 6. maijā, aicinām autovadītājus būt aktīviem un izmantot iespēju nobalsot!

BALSOT var šeit >>>

 
Visi komentāri
 
sūds tā balsošana 16.aprīlis 2016 11:34
0 0 Atbildēt

kur LVC lika anonsēta Voldemāra kunga atnākšanu? izbazunēja, un čiks vien sanāca.

paši tikai sludina ka autoceļu fondu redz vajag. kur tad paši bijat? neba tagad cerat Voldemāru pastumt un pašiem rullēt?

kurš jums ticēs? esat viena banda. bet Voldemāram bija drosme iesniegt un mēs vairakumā viņu atbalstījam.

Voldemāru par prezidentu.

Modris 16.aprīlis 2016 13:51
0 0 Atbildēt

Vasarai noder.

TDIOTS 25.aprīlis 2016 13:58
0 0 Atbildēt

strabags

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 2

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti