IKEA stāvlaukums paraugs citiem 44

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 20.septembris 2018 15:18

Jaunā Ikea lielveikala stāvlaukums var kalpot par paraugu citiem - plašs laukums, ar uzkrāsotām bultām norādīts braukšanas virziens, pietiekami platas un skaidri atdalītas automašīnu stāvvietas, turklāt ar dubulto līniju, lai var brīvi atvērt durvis (pilnīgs pretstats, piemēram, Barona kvartālam).

Kā arī izdalīts stāvvietas zonējums, lai vieglāk varētu atrastu savu auto.

Visa plūsma pareizi organizēta kā apļveida krustojumi, plati celiņi, ceļa zīmes utt.

Preču iekraušana no iepirkumu ratiņiem automobilī tikai speciālajā zonā gan ir specifiska, varbūt pieradīsim.

Gandrīz piemirsu, ir uzliktas arī "Dodiet ceļu" zīmes, tas ir ļoti svarīgi, jo pretējā gadījumā būtu labās rokas likums, kas citos tirdzniecības centros ir radījis ļoti dsudz avārijas un neplānotus zaudējumus.

PS: Labs stāvvietu platums ar dubulto līniju durvju atvēršanai vēl ir t/c Rīga Plaza. Pāris gadus "Dodiet ceļu" zīmes ir uzliktas arī t/c Spice autostāvvietā. Bet šajos centros ir citas bīstamas vietas un problēmas, tā kā jābrauc uz Ikea mācīties.

Uzraksti komentāros, kuru tirdzniecības centru vai citu sabiedrisko stāvvietu pārvaldītājiem būtu jāatbrauc uz Ikea mācīties satiksmes organizēšanu!

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
44 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
usaexperc 21.septembris 2018 12:36
113 33 Atbildēt

Pēc ielikto plusu/mīnusu skaita var redzēt, cik daudz cilvēkiem ir nojēgas par biznesu. Klients maksā par visu, tai skaitā par "bezmaksas" stāvvietu pie veikala un "bezmaksas" tualeti veikalā. Visu šo "bezmaksas" pakalpojumu cenas ir iekļautas to produktu/pakalpojumu cenās, ko grasies pirkt/izmantot konkrētajā iestādījumā. Lošaras, ble... Kautgan kalpiem to ir piedodami nezināt...

Freijers 20.septembris 2018 15:35
68 2 Atbildēt

Tieši tā, plaša vieta, lai nav jāskatās, kā druvis nenoskrāpēt + nav piesaistīts neviens stāvvietu šakāļkantoris - brauc kā cilvēks un liec droši savu auto !

JanJan 20.septembris 2018 16:04
54 28 Atbildēt

Gan jau pāķi un pa telefonu pļāpātāji pamanīsies arī šite šķībi salikt savus auto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti