PAPILDINĀTS 6.08 ar RDSD atbildi; Bīstamās Dienvidu tilta nobrauktuves - iAuto monitorings (+ FOTO) 96

 
Māris Ozoliņš, iAuto redaktors | 6.augusts 2019 12:17

Te ir arī daļa atbildes, kāpēc Latvijā kopumā ir slikta situācija ar satiksmes drošību, avārijām un bojā gājušajiem. Ko dara atbildīgie dienesti ar satiksmes drošību? Ko?

Katram ir saprotams, ka sasista vai atjaunota "drošības barjera" bez attiecīga atstarojoša marķējuma vietās, kur sadalās ceļi ir ļoti bīstama satiksmes drošībai.

Vienkārši apnika uz šo Rīgas domes satiksmes departamenta bezdarbību noskatīties, liekam foto no konkrētām vietām ar datumu.

Nakts, lietus, sniegs un intensīva satiksme šo visu situāciju padara vēl bīstamāku.

Virznienā uz Pārdaugavu 21.07.2019.

21.07.2019. Interesanti, ka tikai šai drošības barjerai marķējumā tiek izmantota dzeltenā krāsa, kas ir daudz pamanāmāka. Foto: iAuto

21.07.2019. Bojāta barjera un melna Foto: iAuto.lv

21.07.2019. Bojāta barjera un melna Foto: iAuto.lv

21.07.2019. Melns bez atstarojošā marķējuma Foto: iAuto.lv

21.07.2019. Melns bez atstarojošā marķējuma Foto: iAuto.lv

Virznienā uz Lubānas ielu 21.07.2019.

21.07.2019. Bez bojājumiem. Foto: iAuto.lv

21.07.2019. Bez bojājumiem. Foto: iAuto.lv

21.07.2019. Bez bojājumiem. Foto: iAuto.lv

21.07.2019. Melna un vienīgā barjera, kurai ir pielikti atstarojošie brīdinošie stabiņi. Foto: iAuto.lv

PAPILDINĀTS 6.08 ar Rīgas domes Satiksmes departamenta atbildi: "Rīgas domes Satiksmes departamentā (turpmāk-Departaments) tika saņemta un izskatīta Jūsu elektroniskā vēstule par ceļu norobežojošajām sistēmām Rīgas pilsētā. Informējam, ka Departaments šobrīd veic nolikuma izstrādi ceļu norobežojošo sistēmu remontdarbu un demontāžas darbu iepirkumam."

Māris Ozoliņš, iAuto redaktors par saņemto RDSD atbildi: "Tipiska ierēdņu atbilde, it kā ir, bet atbildes pēc būtības nav!"

 

 
96 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 21.jūlijs 2019 21:57
17 2 Atbildēt

Foto ir pēc fakta, gribētos saprast kā var notizloties tā kā jālido barjerās. Barjeras atjauno pēc trešās reizes, lēš pirmās tik sastutē atpakaļ. Naudu no OCTA gan saņem par katru reizi.

650 21.jūlijs 2019 22:18
16 19 Atbildēt

Šovakar līst.Aizbrauciet uzfilmējiet remontējamo jūrmalas šoseju tumsā.Ne tā ka "manis dēļ", bet no vispārcilvēciskā skatpunkta.Kokrēti, tos dzeltenos veidojumus, no kuriem tumsā/lietū var normāli redzēti labi ja tikai dubulto viduslīniju.Plus vēl to, kā nav varēts cilvēcīgi aizkrāsot vai izkasīt kādreizējo trekni/balto joslu dalījuma marķējumu,kurš tur ir redzams par 150% labāk, nekā tas jaunais/dzeltenais.

Kā šis te kārtējais nolaidības meistarstiķis tur uzlabo/neuzlabo psihisko atmosfēru un vidēji/statistiskā braucēja spēju trāpīt "podā".

gunbox 22.jūlijs 2019 0:22
15 5 Atbildēt

Man arī nav skaidrs, kuram varētu būt interesanti šie punkti. Dzērājiem? Kā var viņos vispār ieskriet vai neredzēt, ja katram ir sava josla? Ja kāds piespiež ieskriet, tad tur vajag vajag uzlikt citu zīmi - piespiedi citu ieskriet, tiesības nost uz mūžu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti