Ja nav OCTA, “radara sods” 350 eiro! (+ VIDEO) 53

 
LTV Ziņu dienests | 27.septembris 2020 10:37

Šogad jau vairāk nekā tūkstotis auto īpašnieku līdz ar fotoradara sodu par atļautā ātruma pārsniegšanu saņēmuši 350 eiro lielu sodu par to, ka auto ir beigusies obligātā civiltiesiskā apdrošināšana.

Kopš spēkā ir jaunais Administratīvās atbildības likums, sods tiek piemērots par katru pārkāpumu atsevišķi.

 

 
53 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
... 27.septembris 2020 11:12
59 8 Atbildēt

Pats galvenais - maksimāli novilcināt soda nosūtīšanu pārkāpējam, jo ir lielas cerības, ka viņš trāpīsies vairākas reizes, kamēr uzzinās ka viņam beigusies OCTA. Pats par sevi saprotams, ka OCTA neesamība ir daudz bīstamāks pārkāpums kā ātruma pārsniegšana par 50 km/h vai pārbraukšana pie sarkanā.

Radars 28.septembris 2020 7:52
35 11 Atbildēt

Ko tu tur muldi?

Tas sūda radars tev NEKAD nefiksēs pārkāpumu, ja vien Tu nepārkāpsi braukšanas ātrumu!

Ja ievēro atļauto braukšanas ātrumu, vari gar radu braukt bez octas, teh. apskates, vinjetes utt., neviens tevi tur neskatīsies!

imzz 27.septembris 2020 11:32
19 5 Atbildēt

Tāpēc pastāv tāds anahronisms kā apdrošināšanas brokeri, kuri autovadītājiem ar švaku atmiņu par brīvu (! , kā paši reklamē , atgādina par apdrošināšanas termiņa beigu tuvošanos.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Saeima palielina sodus par rupjiem atļautā braukšanas ātruma pārkāpumiem 24

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā, ar kuriem tiek palielināti sodi par rupjiem atļautā braukšanas ātruma pārkāpumiem, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā. Lasīt vairāk

 

No 10 līdz 80 procentiem 10 minūtēs: Polestar testē super ātru uzlādi 13

Inženieriem izdevies atrast risinājumu īpaši ātram uzlādes procesam, kas ievērojami samazinās laiku, kas šobrīd jāpatērē gaidot kamēr uzlādēsies jūsu elektroautomobiļa akumulators tālākajam ceļam. Lasīt vairāk

 

Gaisa pilis vai reāls plāns? - EM izvirzījusi mērķi līdz 2035.gadam Latvijas IKP palielināt līdz 83 miljardiem eiro 9

Ekonomikas ministrija (EM) ir izvirzījusi mērķi līdz 2035.gadam panākt, lai Latvijas IKP sasniegtu 83 miljardus eiro, teikts Ekonomikas ministrijas (EM) izstrādātajā informatīvajā ziņojumā par Latvijas ekonomikas attīstību, ko otrdien konceptuāli skata valdībā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti