Pauls Timrots par ceļu policijas reidiem svētkos: „Kurš viņus ir redzējis”? 13

 

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/rigatv24

iAuto | 31.decembris 2022 10:01

Žurnālists Pauls Timrots ir skeptisks attiecībā par policijas klātbūtni satiksmes uzturēšanā svētku laikā.

TV24 intervijā, jautāts par ceļu policijas reidu efektivitāti, Timrots atbildēja ar pārliecinošu „nē”, jo viņa paša sociālajos tīklos piecus gadus pēc kārtas veiktā aptauja par policijas kontroli Jāņos apliecina, ka „Neviens tos (policistus) nav redzējis, nekur viņu nebija, un viņi tāpat kā visi, Jāņos atpūšas”.

Ja viņi mētā tādas frāzes, ka viņiem kaut kas būs pastiprināti, tad viņi varētu labāk pastiprināti uzņemt jaunus darbiniekus savās rindās un maksāt viņiem lielākas algas. Tas nepieciešams, jo šobrīd pensijā aiziet tie policisti, kas 90.gadu sākumā bija jauni un braši. Tagad viņiem pienācis laiks pensionēties, bet neviens ministrs nav izdomājis, ko likt viņu vietā un, kur mācīsies tie, kam būtu jānāk viņu vietā.

Policijā ir krīze, bet tā vietā tiek ziņots, ka būs tiesību atņemšana, ja autovadītāju pieķers, pārsniedzot atļauto ātrumu par vairāk nekā 30 km/h, tā Timrots.

 
Visi komentāri
 
vietējais 31.decembris 2022 10:34
1 1 Atbildēt

Manā tagadējā Salacgrīvas novadā, pēc novadu reformas, CP, VP un PP ir diezgan bieži redzētas. Pats pirms dažiem gadiem pūtu netrafarētajam trubiņā.

Vidzeme 31.decembris 2022 10:39
0 0 Atbildēt

es kādā nelielā Vidzemes pilsētiņā tikai mašīnas pie kantora redzu, kas, varbūt pat labi. 20 gadus uz darbu braukājot 18 km no laukiem, esmu laikam 4 reizes apturēts - tajos laikos, kad bija tie masveida reidi pie Juglas, arī mazpilsētās poliči kustējās. Kas toreiz bija vadībā?

Hujucis 31.decembris 2022 12:02
10 22 Atbildēt

Ielienot Timrota sociālajos tīklos vienus lohus tur redzu. Nav brīnums par viņa aptauju rezultātiem.

Izbrīns 31.decembris 2022 18:00
2 0 Atbildēt

Neesi lohs un vienreiz pats piedalies

imzz 31.decembris 2022 12:21
2 1 Atbildēt

Nu, patlaban, pēc waze livemap ir kādas 10-12 patruļas pa visu Rīgu, Pārdaugavu ieskaitot.

asd 31.decembris 2022 13:15
6 2 Atbildēt

Timrots varēja izstāstīt kā tur ar to fairšovu kafejnīcā bija patiesībā. Gan jau noilgums ir beidzies.

mareks 31.decembris 2022 13:16
0 0 Atbildēt
650 31.decembris 2022 13:27
32 1 Atbildēt

Paldies PTimrotam par mūža ieguldījumu un izturību grūtajā cīņā ar lohiem.Priecīgu un veiksmīgu Jaunogadu viņam un viņa ģimenei, ..kā arī pārējiem sirdsapziņu nenodzērušajiem satiksmes dalībniekiem.

Inter 31.decembris 2022 15:06
5 0 Atbildēt

Tā arī ir. Pēdējo reizi stabulēju uz Jāņiem pitms 10 gadiem laikam. Tagad salidzinoši droši var braukt pālī, ja taisni var nobraukt un nebrauc grāvī. Daudzi jau arī sastrēgumstundās no darba brauc iesvilpuši, jo nevienu no pludmas laukā nemakšķerē. Būtu labs, ja kādreiz būtu pūšanas sacensības pitmdienas rītā uz visiem Daugavas tiltiem. Tur stundas laikā mēneša norma un simtiem auto, ko sūtīt uz Ukrainu.

Pfffff 31.decembris 2022 21:10
0 2 Atbildēt

Lielākas algas ir labi kliegts, bet no kurienes????

Ābols 2.janvāris 2023 8:35
0 0 Atbildēt

Diemžēl nav kas strādā. No pazīstama policista informācijas. Ar visām slimošanām, atvaļinājumiem un cilvēku trūkumu, nespēj nokomplektēt tā teikt ceļu policijas vienības pilnā kapacitatē un ļoti daudz auto, parkos vienkārši stāv.

Jo 'policija' kā karjera pie mums ir padarīta par s*** uz ko neviens negrib pieteikties un iet strādat. Jo tad būsi s.dabralis kur visi tevi zakās un no.irsīs.

Rīta un vakara stundās braucot garām Jūrmalas iecirknim tur vismaz 5 autiņi stāv, kāpēc?!?? Jo tieši šīs stundas ir visintensīvākās, kur nervozie brauc uz !-! 70+ !-! pilsetā un būtu jaņem nost no trases.

Kopš kovida iestāšanās visatļautība augstākajā līmenī, diemžēl... jo poličus redz tikai uz taisnajām šosejām, kur pilda valsts kasi, bet pilsetās un piepilsetās kur apkārt ir cilvēku, bērnu.. Autovadītāji dara ko grib jo zin ka tiks cauri sveikā!

Slobā 2.janvāris 2023 10:19
0 0 Atbildēt

neko nevar darīt - algu paaugstinājumu gaida arī skolotāji, ārsti, ugunsdzēsēji, ātrās palīdzības dienests.

Onsis 2.janvāris 2023 13:56
0 0 Atbildēt

redzēju mentus tikai krūmos ar radaru!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti