Kā mēs nofilmējām viens otru - Rolls-Royce Ghost īpašā versijā Black Badge Latvijā (+ VIDEO) 7

 
iAuto.lv | 28.februāris 2023 14:44

Rolls-Royce Ghost Black Badge komplektēts ar 21 collu riteņu diskiem, kuru konstrukcija veidota no vairāku slāņu oglekļa šķiedras, titāna un aviācijas alumīnija komponentiem. Melnum melnā virsbūves krāsa iegūta vispirms uzklājot baltu pamata slāni, tad uz elektrostatiski uzlādēta korpusa izsmidzināti 45 kg krāsas un visbeidzot divas caurspīdīgas lakas kārtas, ko ar rokām pulē četru speciālistu komanda. Pēc rūpīga darba rodas spīdums ar tā saucamo piano efektu.

Mums sanāca tās dubultais "carspotting" :)

Automašīnas salons izdarināts ar tirkīza krāsas ādu, greznots ar oglekļa šķiedras un koka dekoriem. Griestiem tradicionāli ir zvaigžņotas debess efekts, kas tiek panākts ar aptuveni 1500 atsevišķiem optiskās šķiedras elementiem.

Rolls-Royce Ghost Black Badge darbina modernizēts 6,75 litru twin turbo V12 dzinējs, kas attīsta 600 Zs un 900 Nm - par 29 Zs un 50 Nm vairāk nekā standarta agregāts ar 571 Zs un 850 Nm. Motors darbojas komplektā ar modernizētu 8 pakāpju ZF automātisko pārnesumkārbu, visu riteņu piedziņu, piestūrējošiem aizmugures riteņiem, efektīvo un komfortablo Planar Suspension piekari.

Ghost Black Badge jau pieejams pasūtīšanai. Tiek lēsts, ka šādā izpildījumā automašīnas cena būs vismaz 400 tūkstoši eiro.

Rolls-Royce Cullinan Frozen Lakes ir automobilis, kurš video brauc pa labo pusi.

Rolls-Royce Cullinan Frozen Lakes ir modeļa īpašā versija, kas veltīta "ziemas burvībai un krāšņumam”. Tajā iekļautas 14 automašīnas – katra ar savu unikālu dizaina risinājumu, iedvesmu smeļoties no aizsalušajiem Eiropas un Krievijas ezeriem.

Par šo modeļu ekskluzīvo elementu tiek uzskatīti divi jauni virsbūves krāsojuma veidi – mirdzošais Crystal pār zilo Midnight Sapphire un Blue Crystal toni ar zaigošanās efektu pār kristālbalto Arctic White. Šādu krāsu shēmu izmanto, lai atspoguļotu sasalušas ezera virsmas efektu.

Interjers veidots divos toņos: baltā Arctic White un zilā Navy Blue krāsā ar tirkīza dekoru, papildinājumā ar izgaismotām sliekšņu uzlikām, cita dizaina priekšējo paneli un nolokāmiem galdiņiem.

Līnijas uz cimdu nodalījuma vāka, kas imitē plaisas uz ledus virsmas, dizaineri krāsoja ar rokām un pārklāja ar bezkrāsainas lakas kārtu. 3D efektam vienlaikus tika izmantoti vairāki krāsu toņi. Katram atsevišķam modelim speciālistiem bija nepieciešamas 14 dienas. Izstrādājot katru eksemplāru, izmantoja piecas kompozīcijas, kuras uz auto noteiktā secībā uzklāja viens un tas pats mākslinieks, pabeidzot zīmējumu un pasvītrojot iecerētā tēla kopējo saturu.

Salonu rotā jauna “zvaigžņotās debess” interpretācija ar krītošo zvaigžņu efektu. Griestiem piešķirts tirkīza tonis ar nosaukumu Turchese un savijoties ar Cracked Ice dizainu, tas atveido ledus plaisu vizuālo efektu. Arī šajā gadījumā tas ir rūpīgs roku darbs, kas no speciālista prasīja vismaz 18 stundu pacietīga darba.

 
Visi komentāri
 
Pļakt 28.februāris 2023 14:51
1 0 Atbildēt

Alternatīvais nosaukums virsrakstam - "Pļurkt parāda sievasmātei Jūrmalu".

iAuto 28.februāris 2023 15:40
1 0 Atbildēt

Tad jau bagāts!

Glorija 28.februāris 2023 16:07
2 1 Atbildēt

Kurš apsēdies manā vietā? - pirmajā mašīnā blakus šoferim?

mda 28.februāris 2023 22:24
2 1 Atbildēt

vienaa auto - divi diikdienji teelo autospecus. Pieturaa viens e-talona klients filmee. Veel viens shoferis pie stuures otram RR. Ofigetj kompaanija. Ofigetj veertibu skalas virsotne. Dziives sapnis.

Adm 1.marts 2023 10:48
1 0 Atbildēt

Parasti man šādiem "gudriniekiem" gribas pavaicāt - kāda ir tava vērtību skala, nu padalies! Ja Putina kārtējie meli pa zombijkasti, tad diezin vai tevi te sapratīs. Ja nebiji pamanījis, tad šeit ir auto portāls, tādēļ ziņas un vērtību skalas grozās ap autiņiem. Nu saki, cik reizes tu dzīvē vēl redzēsi Rolls-Royce, kas izgatavots 14 vienībās?, bet, varbūt tavs sapnis ir Lada? - arī jau nav slikti, neviens tevi par to nenosodīs.

iAuto 1.marts 2023 12:07
0 0 Atbildēt

Tieši domāju atbildēt vai nē MDA gudrībām.

Piekritīšu Adm, viss pareizi.

iAuto 1.marts 2023 12:08
0 0 Atbildēt

Ne tikai Latvijā, bet pat visā Baltijā uz doto brīdi nav pārdots neviens jauns Cullinan. Esmu redzējis video, kur it kā atved Cullinan, bet sanāk, ka tas pirkts kā lietots.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti