Kāpēc jaunais Ķekavas apvedceļš izrādījies bīstams cilvēkiem un dzīvniekiem? (+ VIDEO) 8

 
4.Studija | 29.novembris 2023 10:21

Ķekavas apvedceļš uzbūvēts, taču dzīvnieki var izkļūt uz braucamās daļas, kas nenāk par labu ne viņiem pašiem, ne autovadītājiem.

 
Visi komentāri
 
0pis 29.novembris 2023 12:02
9 8 Atbildēt

Nu, jau sākumā bija saprotams ka ātrums par lielu. Personiski es nebraucu ar maksimālo atļauto +10 pa ceļu, kur novēroti dzīvnieki. Daba vienmēr paņems savu, un kāpēc cilvēki domā ka uzbūvējot ceļu tie ir pārspējuši dabu? Brauc tā lai aizbrauktu līdz ceļamērķim, nevis uz morgu.

apnicis 29.novembris 2023 17:36
0 4 Atbildēt

Ak tad personiski pārkāp,ciniskais veci!Gan jau sastapsi savu mežakuili.

Jūrmalnieks 29.novembris 2023 13:16
6 4 Atbildēt

Nu MĻIN! Taisa jaunu šosejas apvedcelu, kur iepriekš bija mežš, bet projektā ieprojektē pašu debīl... risinājumu, vienkārši atrunājoties, tāpēc ka uz papīrīša nebija rakstīts, ka ir 'migrācijas ceļs' rezultātā protams, visa tā ir atrunāšanās lai ietaupītu naudu nevis ieslēgs smadzenes!

Protams, meža dzīvnieki nesaprot 'enter' un 'exit' zīmes vai bultas, ka būtu vispār jēga likt ko tādu(bet nebrnītos ja kāds no lēmējiem izdomātu, ka uz to var norakstīt piķi un parādītos, ''īpašās zīmes'' priekš dzīvniekiem)

C'mon! Aizbrauc uz kaimiņvalstīm- Zviedriju, Somiju, kur ir meži, ir dzīvnieki un ātrgaitas sosejas un paskaties risinājumus!!! Nevis kaut ko pārgudri gudro....

ŠĀDA MEŽA POSMĀ PĒC NOKLUSEJUMA VISMAZ kadi 3 dzīvnieku pārvadi būtu normāli - jo iepriekš bija meža biezoknis, kur dzīvnieki brīvi parvietojās, nevis kartupeļu lauks, protams ne jau pirmajā dienā dzīvnieki saprastu, bet noteikti, ja žogi būtu visur kas vestu pāri pārvadam, tad ātri  aprastu ar jauno situāciju un sapratu ka tur ir droši iet.

Ta vietā uz to tika ieekonomēts gan jau kāds miljons, uzslēja vienkārši žogu ar bezjēdzīgiem vārtiņiem(kipa dzīvnieki zin, kā lietot 'vārtiņus') un tagad šim risinājumam, sākam redzēt sekas kur ir gan bīstami cilvēkiem gan dzīvniekiem.

 😂 Lai noņemtu juridisko atbildību no ceļa uzturētājiem, bet pārliktu atbildību uz katra autovadītāja, gan jau tulīt vienkārsi parādīsies meža dzīvnieku zīme šajā 'bānī.' Un ja būs sadursme - pats vainīgs, jo zīme tevi brīdināja!

650 29.novembris 2023 13:27
0 1 Atbildēt

Kā tika savulaik tika taisnīgi atzīmēts kādā jumora raidījumā- ka "taisa" parasti m-inetu, bet ceļu vienmēr Būvē.Te visdrīzak izrādīsies, ka ir "sataisīti" tā dēvētie divi/vienā. 

Bet tas nekas,zinātkārajiem Lohiem (un intelektuālajām meža Cūkām) arī šajā gadījumā pietiktu ar kārtējo reklāmrakstu/Par! to, cik mums ir (nopelniem) bagātas tradīcijas ceļu būvē un cik skaisti viss tas no gaisa izskatās.

es 29.novembris 2023 15:20
3 0 Atbildēt

Tas ceļš ir bīstams tikai dzīvniekiem pie stūres!

Atkal 29.novembris 2023 17:17
2 0 Atbildēt

nekas nav labi.  Uz kurieni tad tie dzīvnieki migrē? Uz Ķekavu?

ķeriet stulbos 29.novembris 2023 17:34
5 0 Atbildēt

Kā sapratu no TV,tad dabas iespaidošanas novērtējuma nosacījumos meža dzīvnieki netika minēti.Nu tad-kāds projektēšanas uzdevums,tāds projekts un tāds arī rezultāts.

Tak 29.novembris 2023 18:02
0 0 Atbildēt

beidz. Mūsu uzdevumu devēji nekādu nav ne pie kā vainīgi: )

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 21

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Cupra" pasaules pirmizrādē prezentē jaunos "Formentor" un "Leon" modeļus (+ FOTO) 1

Cupra atklāj modernizētos Formentor un Leon modeļus. Dzinēji ar jaudu no 150 līdz 333 Zs, tostarp dīzelis un lādējamais hibrīds. Lasīt vairāk

 

"Volkswagen" peļņa pirmajā ceturksnī sarukusi par 20% 2

Vācijas autobūves grupa "Volkswagen" šogad pirmajā ceturksnī strādāja ar 3,7 miljardu eiro tīro peļņu, kas ir par 20% mazāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn, liecina autoražotāja otrdien publiskotais paziņojums. Lasīt vairāk

 

Great Wall Motor uzlabo Ora 3 un samazina cenu 8

Ķīnas autoražotājs Great Wall Motor (GWM) uzlabojis kompakto elektriskās piedziņas modeli Ora 3 un iepriecinājis pircējus, samazinot cenas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti