Modernizētais UAZ „Buhanka” – pieejami salona attēli, uzsākta ražošana (+ foto) 19

 
iAuto | 8.marts 2016 11:30

Laikos, kad rietumu autoražotāji piesaka autopilota tehnoloģiju, aprīko savus modeļus ar autonomās bremzēšanas sistēmām un internetu, UAZ no 2016.gada saviem pircējiem sāk piedāvāt … garenvirzienā regulējamu vadītāja sēdekli.

Krievu mediji publicējuši pirmos modernizētā „UAZ” apvidus komerctransportlīdzekļa salona attēlus, ļaujot iepazīties ar uzlabojumiem, kas pēc ražotāja teiktā „uzlabos funkcionalitāti un nodrošinās papildu komfortu.”

UAZ komerctransportlīdzeklis tiek piedāvāts dažādās versijās, piemēram, „autobuss” (UAZ-3741) vai „furgons ar stiklotu virsbūvi” (UAZ-2206), taču tautā šo vienkāršo, ar labām bezceļu īpašībām apveltīto un viegli remontējamo automobili dēvē vienkārši par „Buhanku.”

Tagad robustajam bezceļniekam ir garumā pārbīdāmi priekšējie sēdekļi, modernāka stūre un mērinstrumentu panelis. Priekšējiem sēdekļiem pievienota apsildes funkcija un iespēja tos regulēt garenvirzienā. „Buhanka” izveidots jauns priekšējais panelis, kurā paredzēta vieta magnetolai, 12V rozetei un pogām, kas ieslēdz sēdekļu apsildi un avārijas gaismas. Apvidus auto kravas modifikācijām būs jauna trīsspieķu stūre ar slēdžiem, kas ļaus pārvaldīt dažas automobiļa funkcijas.

Versijām, kas paredzētas komerctransportlīdzekļu sektoram, uzlabota salona skaņas izolācija un samazināta vibrācija, bet  pie stiprāka rāmja un virsbūves stiprināšanas kronšteiniem tikuši visi modernizētā UAZ varianti.

Motors un transmisija atstāti bez izmaiņām – to lomu joprojām pilda 112 ZS stiprais ZMZ-409 ar 2,7 litru tilpumu un piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, kas kombinēta ar divpakāpju pazeminošo sadales kārbu.

Krievu mediji atzīmē, ka neraugoties uz skaļajiem paziņojumiem, problēmas ar ražošanas kvalitāti nav pazudušas, kas labi redzams arī attēlos.

Modernizētās „Buhanka” ražošana jau sākusies un drīzumā tie nonāks pie dīleriem. Līdz šim Krievijā cenu ziņā pieejamāko versiju varēja iegūt par 289 990 rubļu (EUR 3500), bet visdārgākā „Buhanka” maksāja 419 990 rubļu (EUR 5000).

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 8.marts 2016 12:09
10 2 Atbildēt

izskatās kā salikts no vislētākajiem izgāstuvēs atrodamiem sūdiem.

Bizness 8.marts 2016 12:21
10 2 Atbildēt

Tas ir episks video un šādus "meistarus," kas strādā UAZ rūpnīcā, vajag saglabāt kā nacionālo dārgumu un sentimentālu atmiņu par aizgājušajiem padomjlaikiem - lai bērni un mazbērni redz, kā tolaik strādāja praktiski visas PSRS rūpnīcas!!!

mnde 8.marts 2016 11:57
9 2 Atbildēt

Ko tur var modernizēt, ja saliks bezcerīgi sūdīgi tāpat?

Pēdējā raksta bilde liecina, ka salikšanas kvalitāte un attieksme noraus visu tur, kur kur var noraut...

Ieskatam der palūrēt šo video:

www.youtube.com/watch?v=J6svzFhN4ng

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 1

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 9

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti