"Škoda Kodiaq" iegūst sportisko modifikāciju Sportline (+ foto) 21

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 27.janvāris 2017 12:19

Čehijas autobūves kompānija "Škoda" iepriecinājusi savus fanus, piesakot vēl vienu septiņvietīgā krosovera „Kodiaq” modifikāciju – sportisko „Sportline”, kas pievienojas nedēļas sākumā atklātajai visādceļu versijai „Scout”.

No „Kodiaq” standarta versijas „Sportline”  atšķiras ar melnas krāsas radiatora režģi, spoguļu korpusiem un jumta reliņiem. Melnā krāsā būs arī stiklu ierāmējums, turklāt aizmugures un aizmugures sānu stikli būs tonēti. Automašīnas aizmuguri (zem bampera) grezno sudrabkrāsas dekors, bet sānus sargājošie moldingi ir virsbūves krāsā. Standartā „Sportline” tiek uzstādīti speciāla dizaina 19 collu vieglmetāla riteņu diski, bet 20 collu diski iekļauti papildaprīkojuma sarakstā.

Automašīnas salons veidots uz komplektācijas „Ambiente” bāzes, ko bagātina Alkantara sporta sēdekļi, stūres un ātrumpārslēga ādas apdare, alumīnija pedāļi un papildu informācijas devēji multimediju sistēmas ekrānā. Salonam ir LED komforta apgaismojums ar 10 variantu izvēli, bet elektriski regulējamiem sānu atpakaļskata spoguļiem ir atmiņas funkcija un iebūvētas spuldzītes, kas izgaismo zonu pie durvīm. 

Jau no rūpnīcas „Sportline” būs aprīkots ar "Driving Mode Select" braukšanas režīmu izvēli, bet DCC adaptīvos amortizatorus varēs iegūt par papildmaksu.

"Škoda Kodiaq Sportline" pieejami   divi benzīna un divi dīzeļa dzinēji. Pirmos pārstāv 1,4 un 2,0 litru turbo agregāti ar 150 un 190 Zs, bet otrus – divi divlitru motori ar 150 un 190 Zs.

Visas "Sportline" versijas ir 4x4 variantā un visas 100 km/h var sasniegt ātrāk nekā 10 sekundēs. Ņiprākais ir jaudīgākais TSI benzīnnieks, kas to paveic 8,0 sekundēs.

Sportiskās modifikācijas pirmizrāde paredzēta Ženēvas autoizstādē marta sākumā.

Škoda Kodiaq Scout

 
21 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
experc 27.janvāris 2017 13:31
7 6 Atbildēt

Kāpēc naudu tērēt? Kāpēc tas ir vajadzīgs? Lai dizaineri zīmē pižikus un citramonus. VW tāpat pērk. Golfs pirktākais auto pasaulē. Audi dizains nemainās jau 20 gadus, bet tik un tā gopņiki fano. Skodas vispār dizaineri nav redzējušas. Ko rūpnīcā atrada, no tā sataisa un viss.

Redzēsi, pirks tāpat. Pēc kāda gada uzradīsies Škoda Kodiaq GTR, un pelēkie mietpilsoņi skries vērt vaļā maciņus. Pelēkajā Eiropas auto tirgū nemaz nevajag mainīt kaut ko. Pietiek nomainīt nosaukumu un cenu uz augšu.

experc 27.janvāris 2017 12:43
5 7 Atbildēt

Un cik tad maksās šis dizaina šedevrs? + 20 000 eiro?

Tāds škodu krāniņu pagarinātājs. Viens brauks ar parastu škodu, cits varēs pateikt - "bet man sport! Tā ir par 10 zs jaudīgāka un plastmasas sūds pielīmēts".

...

msh 28.janvāris 2017 2:42
4 11 Atbildēt

Nu redzi, tā realitāte ir otrāda nekā tu to pasniedz. Jebkurš normāls ražotājs veido savu brenda tēlu. Tāpēc arī ražotāji cenšas lai tā mašīnas gan no ārpuses, gan iekšpuses izskatītos kā šī ražotāja mašīnas, un arī sajūtas rastos kā šī ražotāja mašīnas. Kamēr tevis nosauktais ševrolets - tas nav ražotājs - tā ir bļemba, kuru GM vadība uzlipina saviem lētākajiem sūdiem, dažādas, pa visām lētajām divīzijām salasītas kastes, kur tāpēc arī, kā jau tu esi novērojis, nav nekāda kopēja tēla. Veidojumi cilvēkiem, kam ir pie dirsas, vai viņi brauc ar ševrolet, vai varbūt hujolet, vai varbūt šrotolet. No bembja, vienalga kura, pircējs sagaida sportisku mašīnu, kura izskatīsies un radīs sajūtas kā bembijs. Tikmēr no šķībā krusta pircējs sagaida lētumu, un kāda šķirba, vai lētu urnu ražojis daewoo, vai tomēr tur ir kaut kas no GM, un varbūt pat paša chevrolet - tāpēc arī negaida ka chevrolet radīs chevrolet sajūtas un izskatīsies pēc chevrolet, bet tā vietā var štancēt pa lēto un ekonomēt pat uz izskatu.

Fordam visdrīzāk daļa ir globālie un daļa jeņķu modeļi. Par dodge slinkums skatīties.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti