"Škoda Karoq" – daži attēli un jauna informācija (+ foto) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 13.maijs 2017 10:31

Čehijas autobūves kompānija "Škoda" publicējusi dažus attēlus un jaunu informāciju par gaidāmo jaunumu – krosoveru "Karoq", kas nomainīs modeli "Yeti".

Jau bija zināms, ka jaunais krosovers izmantos "Volkswagen" koncerna universālo MQB platformu, tiks komplektēts ar benzīna (115-220 ZS) un dīzeļa (115-184 ZS) motoriem, lielāko daļu tehnisko risinājumu, mezglu un detaļu dalot ar spāņu kompānijas "Seat" ražoto krosoveru "Ateca". Patiesībā "Karoq" radinieku saime ir gana kupla – līdzīgi tehniskie gēni ir ne tikai jaunākajam "Audi" krosoveram "Q2", bet arī šogad tirdzniecībā gaidāmajam "Volkswagen T-Roc" un jau zināmajam "VW Tiguan", bet nākotnē tiem pievienosies "Audi Q3" pēctecis, kā arī vēl nezināma nosaukuma "Škoda" SUV.

Tagad "Škoda" atklājusi, ka "Karoq" ir 4382 mm garš, 1841 mm plats un 1605 mm augsts. Riteņu bāze sasniedz 2638 mm, bet bagāžnieka tilpums – 479–588 litrus. Šādas tilpuma variācijas iespējamas tādēļ, ka "Karoq" aizmugures sēdekļiem izmantota "Vario-Flex" sistēma (papildmaksa), kas sastāv no trim atsevišķiem sēdekļiem, kurus var individuāli regulēt, noliekt vai izmontēt pavisam. Karoq maksimālā bagāžas nodalījuma ietilpība ir 1810 litri.

Automobilis komplektēts ar diožu lukturiem gan priekšā (ieskaitot dienasgaitas, miglas un pagriezienu lukturus), gan aizmugurē, kā arī diožu salona komforta apgaismojumu, kas pieejams 10 variantos.

"Škoda Karoq" pirmizrāde plānota 18.maijā, Stokholmā. 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 13.maijs 2017 12:52
6 0 Atbildēt

Nabagdžipu saime papildinās.

Pieņemsim, ka cilvkam nav naudas normālam auto. Nav naudas eskaleidam, pajero, suburbanam vai land kruiseram. Grib pastiept krāniņu garāku. Tad nopērc kia optima ( cadenza nabagu valstīm nemaz nepiedāvā), hjundj i40 labāk jau grandeur, bet arī nabagiem tādu nemaz nepiedāvā.).... Da jebkuru, no 30 lielākajiem ražotājiem, bet NORMĀLA IZMĒRA. Cik lieliem ir jābūt kompleksiem, lai pirktu "džipu" tikai tāpēc, ka izskatās pēc tāda, lai gan pēc izmēriem mazāks kā polo????

msh 13.maijs 2017 19:07
4 0 Atbildēt

4 cilvēku ģimenei škoda jau sen piedāvā fabiju...

viencexperc 13.maijs 2017 10:52
3 4 Atbildēt

Multimediju sistēma izskatās daudz labāka kā Buick izmantotā Just5.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti