"Škoda Karoq" – daži attēli un jauna informācija (+ foto) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 13.maijs 2017 10:31

Čehijas autobūves kompānija "Škoda" publicējusi dažus attēlus un jaunu informāciju par gaidāmo jaunumu – krosoveru "Karoq", kas nomainīs modeli "Yeti".

Jau bija zināms, ka jaunais krosovers izmantos "Volkswagen" koncerna universālo MQB platformu, tiks komplektēts ar benzīna (115-220 ZS) un dīzeļa (115-184 ZS) motoriem, lielāko daļu tehnisko risinājumu, mezglu un detaļu dalot ar spāņu kompānijas "Seat" ražoto krosoveru "Ateca". Patiesībā "Karoq" radinieku saime ir gana kupla – līdzīgi tehniskie gēni ir ne tikai jaunākajam "Audi" krosoveram "Q2", bet arī šogad tirdzniecībā gaidāmajam "Volkswagen T-Roc" un jau zināmajam "VW Tiguan", bet nākotnē tiem pievienosies "Audi Q3" pēctecis, kā arī vēl nezināma nosaukuma "Škoda" SUV.

Tagad "Škoda" atklājusi, ka "Karoq" ir 4382 mm garš, 1841 mm plats un 1605 mm augsts. Riteņu bāze sasniedz 2638 mm, bet bagāžnieka tilpums – 479–588 litrus. Šādas tilpuma variācijas iespējamas tādēļ, ka "Karoq" aizmugures sēdekļiem izmantota "Vario-Flex" sistēma (papildmaksa), kas sastāv no trim atsevišķiem sēdekļiem, kurus var individuāli regulēt, noliekt vai izmontēt pavisam. Karoq maksimālā bagāžas nodalījuma ietilpība ir 1810 litri.

Automobilis komplektēts ar diožu lukturiem gan priekšā (ieskaitot dienasgaitas, miglas un pagriezienu lukturus), gan aizmugurē, kā arī diožu salona komforta apgaismojumu, kas pieejams 10 variantos.

"Škoda Karoq" pirmizrāde plānota 18.maijā, Stokholmā. 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 13.maijs 2017 10:52
3 4 Atbildēt

Multimediju sistēma izskatās daudz labāka kā Buick izmantotā Just5.

viencexperc 13.maijs 2017 12:52
6 0 Atbildēt

Nabagdžipu saime papildinās.

Pieņemsim, ka cilvkam nav naudas normālam auto. Nav naudas eskaleidam, pajero, suburbanam vai land kruiseram. Grib pastiept krāniņu garāku. Tad nopērc kia optima ( cadenza nabagu valstīm nemaz nepiedāvā), hjundj i40 labāk jau grandeur, bet arī nabagiem tādu nemaz nepiedāvā.).... Da jebkuru, no 30 lielākajiem ražotājiem, bet NORMĀLA IZMĒRA. Cik lieliem ir jābūt kompleksiem, lai pirktu "džipu" tikai tāpēc, ka izskatās pēc tāda, lai gan pēc izmēriem mazāks kā polo????

Guzis 13.maijs 2017 22:30
0 0 Atbildēt

Tipisks viedoklis no tāda, kas mežā nekad nav bijis... Mežā liels auto = slikti. Svars liels, starp kokiem nelien. Šitie pusvieglie ar nav nekādi vareni purva braucēji, tur nopietnāku 4x4 sistēmu.

aigi 13.maijs 2017 16:29
1 0 Atbildēt

Izskatas lieliski. Labs 3-4 cilvētu ģimenei. Pilsētā un ar paaugstināto klīrensu arī no ceļa var nobraukt saprāta robežās. Ekonomisks, konfortabls un mūsdienīgs.

msh 13.maijs 2017 19:07
4 0 Atbildēt

4 cilvēku ģimenei škoda jau sen piedāvā fabiju...

es 15.maijs 2017 13:11
0 0 Atbildēt

Lūk, ja vārdu komfortabli mācētu pareizi uzrakstīt, tad arī fiziku būtu paspējis iemācīties. Šitie štrunti ir rijīgi (dēļ liela aizvēja laukuma un nedodies vēl tā smieklīga a` la 4X4), neietilpīgi (šito es tiešām nesaprotu kā viņi prot to sapurgāt), nestabili (augsts smaguma centrs), slikti vadāmi (augsts smaguma centrs kopā ar palielu svaru) un dārgi uzturams (riepu cena vien ko ir vērta). Ar visu to Haldex 4X4 šitās mizas iesēdināt ir vieglāk par vieglu un klīrensa atšķirība ir max 10 cm.

Šie auto ir tikai krāna garināšanai un pamatā piestāv kompleksainiem policistiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti