Modernizāciju piedzīvo arī Mini (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 12.janvāris 2018 6:08

Reizē ar BMW 2.sērijas Active Tourer/Grand Tourer modernizācija veikta arī BMW Group sastāvā ietilpstošās britu kompānijas Mini trīs un piecu durvju hečbekiem, kā arī kabrioletam.

Mini saimē vizuālās pārmaiņas saistās ar jauniem diožu (bāzes modelim halogēni) lukturiem, kas aizmugurē izceļas ar britu karogam līdzīgu grafiku, bet līdz šim izmantoto trīsdimensiju logotipu nomainījusi jaunā divdimensiju “Flat” markas atpazīšanas zīme.

Mini ieguvis jaunu septiņu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu, kas nomaina līdz šim izmantoto sešpakāpju transmisiju, bet astoņu pakāpju automāts paliks vien 170 Zs jaudīgās Cooper SD modifikācijas rīcībā.

Motoru saimē benzīna (75, 102, 136 un 192 Zs) un dīzeļa (95, 116 un 170 Zs) agregāti, kas pēc modernizācijas kļuvuši vieglāki un videi draudzīgāki, bet bāzes agregātam par 10 Nm pieaudzis arī griezes moments (tagad 190 Nm).

Modernizētā Mini saime jau no rūpnīcas būs pieejama ar jaunu trīsspieķu multifunkciju stūri un audio sistēmu ar 6,5 collu ekrānu. Par piemaksu var izvēlēties iekārtu ar skārienjutīgu ekrānu.

Ražotājs papildina piedāvājumu ar jaunām virsbūves krāsām un salona apdares variantiem, jauniem interneta servisiem un MINI Yours Customised programmu, kas sola plašas individuālā noformējuma iespējas.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 12.janvāris 2018 10:26
7 0 Atbildēt

un kur tad modernizaacija?, lukturi no hologeniem uz led , stuure, radio un atrumkarba ,nu loti liela modernizaacija,

viencexperc 12.janvāris 2018 10:42
6 0 Atbildēt

Tas taču bmw paspārne esošs uzņēmums. Ja jau bmw paši sevi nevar modernizēt, ko tad var šie?

atrabotka 12.janvāris 2018 11:54
2 0 Atbildēt

Izcili un ar odziņu bija vecie, klasiskie Mini! Tie ir tiešām superīgi auto, kuri liek atskatīties! Pats labprāt kādreiz nopirktu klasisko (Bīna) Mini.

Jaunie.. Kā jau jaunie, uzblīduši, apkarināti ar nezin ko un izskatās ne pēc kā. Tur no Mini ir palicis ļoti maz..

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti