Tikai 150 – ļoti īpašs un jaudīgs Defender markas 70.gadu jubilejai (+ FOTO) 16

 
iAuto | 17.janvāris 2018 14:39

Land Rover izstrādājis Land Rover Defender Works V8 – īpašo modifikāciju, kas veltīta markas 70.gadu jubilejai un tiks saražota vien 150 eksemplāru lielā skaitā.

Land Rover Defender Works V8 aprīkots ar 5,0 litru V8 motoru, kas attīsta 405 Zs jaudu un 515 Nm griezes momentu. Tas ir pietiekami, lai 100 km/h sasniegtu 5,6 sekundēs un varētu paātrināties līdz elektronikas atļautajiem 170 km/h. Motora sadarbības partneris šajā gadījumā ir ZF astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba ar Sport režīmu.

Šādi dinamiskie raksturlielumi ir neierasti modelim Defender, jo standarta versija ar 122 Zs jaudīgo 2,2 litru dīzeļdzinēju un sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu līdz simtam var ieskrieties vien 15,8 sekunžu laikā. 

Land Rover Defender Works V8 komplektēts ar pārstrādātu piekari, citiem amortizatoriem, atsperēm un šķērsstabilizatoriem, spēcīgākām bremzēm (bremžu diski priekšā/aizmugurē: 335/300 mm), 18 collu riteņu diskiem un 265/65 izmēra riepām.

Salonā ar baltas Windsor ādas apdari iebūvēti Recaro sēdekļi un speciāli Land Rover Classic izstrādāta multimediju sistēma. 

Pilnpiedziņas automobiļa aprīkojumā būs arī pazeminošais pārnesums, starpasu un starpriteņu bloķējošie diferenciāļi.

Jubilejas modifikācija būs pieejama kā Defender 90 und 110, kas nozīmē divus dažādus riteņu bāzes garumus.

Land Rover Defender Works V8 varēs nopirkt ne tikai Lielbritānijā, kur tas maksās 150 000 mārciņu, bet arī citos tirgos, tostarp Eiropā. 

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Palaidniex 17.janvāris 2018 15:29
6 0 Atbildēt

lai nu kā - šo jubilejas modeli es saprotu daudz vairāk kā jebkuru identiska marketinga mēģinājumu ar UAZikiem vai Ņivām...

msh 18.janvāris 2018 12:47
2 0 Atbildēt

Kā to ņem - žiķelim vai UAZam vienkārši nav krutā sērija, no kuras iesviest stipri lielāku motoru... Es no sākuma nesapratu - nahuj tur tas tomāts - lai paplašinātu defendera auditoriju uz sievietēm un pensionāriem? Jo parastie braucēji varētu sevišķi nebūt sajūsmā ka normālās kārbas vietā ir kaut kāda sūdaina kārba kas kā grib, tā slēgājas. Tad atčaknījos - motors kopā ar kārbu tak ir vienkārši no RR parauti un neviens nepūlējās normālu kārbu pielikt, kas bija, to tā arī iemeta.

msh 17.janvāris 2018 18:26
1 0 Atbildēt

iAuto izpildās kā jau iAuto - avoti tiek lasīti pa diagonāli, un kā sanācis izlasīt, tā arī tiek nopublicēts. Tas defenderis nekādīgi nevar būt izlaists par godu modeļa [tb defendera] 70 gadu bubilejai - tas ir izlaists par godu MARKAS 70 gadu bubilejai.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti