"Škoda" parāda savu nākotnes krosoveru izskatu (+ FOTO) 23

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 1.februāris 2018 11:11

Čehijas autobūves kompānija "Škoda" publicējusi prototipa "Škoda Vision X" skices, ļaujot noprast savu tuvākās nākotnes krosoveru dizaina līnijas attīstību.

"Škoda Vision X" ir kompakts pilsētas krosovers, kura sērijveida versija nostāsies pakāpienu zemāk par "Karoq". Koncepts aprīkots ar hibrīda iekārtu un izceļas ar sportiski veidotu stāvu, ko pasvītro 20 collu riteņi, masīvi bamperi un sliekšņi, šauri starmeši un dinamiskas līnijas virsbūves sānos un motora pārsegā.

Salonā iebūvēts plats priekšējais panelis un liela izmēra ekrāns ar “intuitīvu saskarni”, kas paredzēts multimediju sistēmas un tīmekļa piedāvāto funkciju pārvaldīšanai.

Ražotājs vēlējies, lai koncepts rada asociācijas ar “Bohēmijas kristālu”, tādēļ konstrukciju papildina stikla jumts un salona dekori - kristāla elementi ar speciālu izgaismojumu.

"Škoda Vision X" pirmizrāde gaidāma marta sākumā, Ženēvas autoizstādē.

 
23 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
eidis 1.februāris 2018 13:26
12 0 Atbildēt

Viss diezgan vienkāršis - demo Golps maksā 87kEUR, kur 15k ir bāzīte, pārējais ir "extras". Piem. blakussē'detāja beņķis.

Notikums ir secīgs: avīzē izlasīji, ka no 15k, saskaitīji, ka vari atļauties. Aizgāja uz salonu un izbrauca ar demo pa 87k un saprati, ka alles gut. Sāka taisīt pasūtījumu, visādi žmiedzās, bet zem 35k nesanāk nekā, to arī parakstīja. Pie pirmās izmaksas saprata, ka dārgi bļin!!!!

Vāči vaimanā, bet patriotiski vaimanā un Merkele laiku pa laikam materiāli atbalsta viņu patriotismu.

eidis 1.februāris 2018 11:49
11 0 Atbildēt

Kā tu iemanījies apvienot VAG ar uzticamību, dizainu un baudu? Un kā tur piķis var palikt pāri? VAG auto pārdevēji vienmēr interesējas cik tev ir piķis kopā un atbilstoši piemontē visādus bubinātājus, kurbulētājus, smārtotājus un uhinātājus lidz pēdējam. Jēgas nav, bet pēc VAG auto iegādes nauda nekad nepaliek pāri

viencexperc 1.februāris 2018 14:05
11 0 Atbildēt

Vienmēr šīs skices zīmē ar tādām, pagarinātām līnijām, lai krutāk izskatās, jo ja uzzīmēs reālistiski, tad atklāsies, ka nekā jauna nav. Parasts, standarta krosovers, turklāt, ar minimālām atšķirībām no pašreizējiem modeļiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti