Škoda Kodiaq RS uzsvērs savu sportisko garu 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 23.augusts 2018 14:48

Čehijas autobūves kompānija Škoda publicējusi jaunus krosovera Kodiaq sportiskās versijas RS attēlus. Ražotājs atklāj, ka Kodiaq RS kļūs par pirmo markas modeli ar savādāku logotipu, kas pasvītros krosovera sportisko garu.

RS modeļa logotips pamatā veidots sarkanā krāsā, kas pēc ražotāja ieceres simbolizēs RS saimes “sportisko garu un jaudu”. Zināms, ka Kodiaq RS komplektēs ar divlitru četrcilindru biturbo dīzeļdzinēju, kas attīsta 239 Zs jaudu un 500 Nm griezes momentu. Spēka agregāts strādā kombinācijā ar robotizēto pārnesumkārbu un var nodrošināt paātrinājumu līdz simtam aptuveni 6,5 sekunžu laikā.

Jūnijā Škoda Kodiaq RS prototips ar autosportisti Sabīni Šmitu pie stūres uzstādīja jaunu Nirburgringas trases rekordu septiņvietīgajiem krosoveriem, nobraucot apli 9 minūtēs 29,84 sekundēs.

Piebildīsim, ka absolūtais rekords krosoveriem joprojām pieder Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio — 7 minūtes 51,7 sekundes.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 23.augusts 2018 16:01
4 1 Atbildēt

priekš kam tāds auto jataisa sportisks, vinsh jau pec skata liekas lempisks bet ne sportisks, sportiskam auto vajadzetu ar zemaaku klirensu, tad ar vinsh buutu stabilaaks, bet sho megina pozicioneet ,ka visezonas riepu kas der visam

650 23.augusts 2018 18:21
3 0 Atbildēt

Vai tie 7gab pasažieri tur sēdēja iekšā rekorda uzstādīšanas laikā ? Un kā ar šo dd motoru- vai tas ir no tiem, par ko te katru dienu raksta, ka Vācijā un kur tur vēl ar viņiem esot aizliegts iebraukt ?

JanJan 23.augusts 2018 18:14
1 2 Atbildēt

Nu un kāpēc tiek taisīti Audi RS sērijas universāļi un AMG universāļi utt? Bet nu, ja jābrauc pie mammas uz kartupeļu talku, bet braucot atpakaļ uz Rīgu vajag parādīt, ka esi pirmais čalis ciemā un vajag iekabināt kādam?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 4

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 11

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Komisijā neatbalsta piedāvājumu liegt pārdot alkoholu degvielas uzpildes stacijās 25

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās (DUS) arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju otrdien atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti