Maskavā debitējis Renault Arkana (+ FOTO) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Renault | 29.augusts 2018 14:54

Maskavas auto izstādē Renault pasaulei atklāj ARKANA izstāžu modeli – izteiksmīgu kupejas krosoveru, kas ir pieteikums jaunam globālam transportlīdzeklim. Ar unikālu dizainu savā klasē tas būs īsts jaunums C segmentā ar ļoti sīvu konkurenci.

C segments pašlaik ir dinamiskākais un izaicinošākais autobūves nozares sektors, un īpaši liela konkurence ir starp apvidus auto jeb SUV. Klientu vajadzības kļūst arvien daudzveidīgākas, un ARKANA ir dzimis no šo klientu jaunajām gaidām. Tas piedāvā pārsteidzošu līdzsvaru starp sedana eleganci un SUV izturību.

ARKANA izstādes automašīnai ir spēcīgs un pievilcīgs dizains.

-       Spēku pauž augstais klīrenss, platās riteņu arkas un lielie 19" riteņi, kas nodrošina jebkādu ceļu izbraukšanu. Izturīgais spēkrats ir gatavs skarbiem braukšanas apstākļiem un nelabvēlīgam laikam.

-       Augstās viduslīnijas un plūdenās kupejas jumta līnijas eleganci akcentē sānu hromētās detaļas un panorāmas loga jumts.

 

«ARKANA izstādes modelis ir izteiksmīgs kupejas krosovera modelis ar pārsteidzošu līdzsvaru starp sedana eleganci un SUV spēcīgo izskatu. Mēs esam izmantojuši īpašas Renault raksturīgās iezīmes, apveltījuši to ar spēcīgu dizainu, spēku un juteklību, un francisku pieskārienu.”

Lorens Van den Akers, vecākais viceprezidents, Renault grupas korporatīvais dizains

Šis jaunais modelis tiks ražots un piedāvāts dažādu valstu tirgos pasaulē, sākot ar Krieviju 2019. gadā. Vēlāk Renault ARKANA ar tādu pašu unikālu dizainu, bet pielāgotu vietējo klientu vēlmēm, tiks ražots un pārdots Āzijā un citos reģionos.  

Stratēģiskā plāna Drive the Future (https://drivethefuture.groupe.renault.com/en/ ) ietvaros Renault grupa  plāno palielināt starptautiskās izaugsmes tempu, paplašinot savu produktu klāstu, lai līdz 2022. gadam palielinātu pārdošanas apjomu līdz pat 5 miljoniem transporta vienību.  ARKANA spēlēs galveno lomu šī mērķa sasniegšanā.

2017. gadā Renault grupa aizņēma gandrīz trešdaļu Krievijas tirgus (448 270 pārdotas automašīnas / 28% tirgus daļa). Krievija šobrīd ir Renault grupas otrā lielākā tirgus valsts, un paredzēts, ka līdz plāna beigām tā kļūs var vadošo tirgus valsti.

"Ideja par šo inovatīvo koncepciju nāk no Krievijas, un projekts tika īstenots, aktīvi iesaistoties Renault Krievijas komandai. ARKANA būs atbilstoša Krievijas klientu vēlmēm, bet tā būs piemērota arī jaunajiem klientiem daudzās pasaules valstīs, tādējādi Renault grupa varēs turpināt starptautisko izaugsmi, kā paredz stratēģiskais plāns Drive the Future."

Nikolā More, vecākais viceprezidents, Eirāzijas reģiona vadītājs

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 29.augusts 2018 21:26
3 2 Atbildēt

Priekš Krievijas tirgus pārāk dārgs. Nekas, drīz izies kopija, ko ražos lada. Tas būs lētāks.

msh 29.augusts 2018 18:02
2 1 Atbildēt

Dizains tiešām sanācis izteiksmīgs - pa tēmu "gribu būt purnā lienošs X6"

viencexperc 29.augusts 2018 23:09
2 3 Atbildēt

Nolēmu salīdzināt divas dzeržavas.

Krieviju ar Meksiku.

Abām līdzīgs valsts budžets, abām līdzīgs iedzīvotāju skaits. Pirmais ir nedaudz lielāks Meksikai, otrais nedaudz lielāks Krievijai.

Algas Meksikā ir nedaudz lielākas, un autobūve ir labāk attīstīta. Meksikā 4 miljoni auto tiek saražoti gadā, Krievijā 1.5. Meksikā tikai resursu daudz mazāk par Krieviju, un teritorija mazāka. Bet tā viss aptuveni līdzīgi. Tātad salīdzinam.

Krievijā pirktākais auto ir kia rio, meksikā - nissan versa.

2. vieta - ru - lada granta, mex - nissan np300 (pilba izmēra pikaps)

3. Ru - lada vesta, mex - chevrolet aveo

4. Ru hyndai solaris, mex - vw vento

5. Ru - hyundai creta - mex - nissan march ( micra )

...

Ko es ar to gribēju pateikt?

Neko.

Tāpat, ierēkt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti