Maskavā debitējis Renault Arkana (+ FOTO) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Renault | 29.augusts 2018 14:54

Maskavas auto izstādē Renault pasaulei atklāj ARKANA izstāžu modeli – izteiksmīgu kupejas krosoveru, kas ir pieteikums jaunam globālam transportlīdzeklim. Ar unikālu dizainu savā klasē tas būs īsts jaunums C segmentā ar ļoti sīvu konkurenci.

C segments pašlaik ir dinamiskākais un izaicinošākais autobūves nozares sektors, un īpaši liela konkurence ir starp apvidus auto jeb SUV. Klientu vajadzības kļūst arvien daudzveidīgākas, un ARKANA ir dzimis no šo klientu jaunajām gaidām. Tas piedāvā pārsteidzošu līdzsvaru starp sedana eleganci un SUV izturību.

ARKANA izstādes automašīnai ir spēcīgs un pievilcīgs dizains.

-       Spēku pauž augstais klīrenss, platās riteņu arkas un lielie 19" riteņi, kas nodrošina jebkādu ceļu izbraukšanu. Izturīgais spēkrats ir gatavs skarbiem braukšanas apstākļiem un nelabvēlīgam laikam.

-       Augstās viduslīnijas un plūdenās kupejas jumta līnijas eleganci akcentē sānu hromētās detaļas un panorāmas loga jumts.

 

«ARKANA izstādes modelis ir izteiksmīgs kupejas krosovera modelis ar pārsteidzošu līdzsvaru starp sedana eleganci un SUV spēcīgo izskatu. Mēs esam izmantojuši īpašas Renault raksturīgās iezīmes, apveltījuši to ar spēcīgu dizainu, spēku un juteklību, un francisku pieskārienu.”

Lorens Van den Akers, vecākais viceprezidents, Renault grupas korporatīvais dizains

Šis jaunais modelis tiks ražots un piedāvāts dažādu valstu tirgos pasaulē, sākot ar Krieviju 2019. gadā. Vēlāk Renault ARKANA ar tādu pašu unikālu dizainu, bet pielāgotu vietējo klientu vēlmēm, tiks ražots un pārdots Āzijā un citos reģionos.  

Stratēģiskā plāna Drive the Future (https://drivethefuture.groupe.renault.com/en/ ) ietvaros Renault grupa  plāno palielināt starptautiskās izaugsmes tempu, paplašinot savu produktu klāstu, lai līdz 2022. gadam palielinātu pārdošanas apjomu līdz pat 5 miljoniem transporta vienību.  ARKANA spēlēs galveno lomu šī mērķa sasniegšanā.

2017. gadā Renault grupa aizņēma gandrīz trešdaļu Krievijas tirgus (448 270 pārdotas automašīnas / 28% tirgus daļa). Krievija šobrīd ir Renault grupas otrā lielākā tirgus valsts, un paredzēts, ka līdz plāna beigām tā kļūs var vadošo tirgus valsti.

"Ideja par šo inovatīvo koncepciju nāk no Krievijas, un projekts tika īstenots, aktīvi iesaistoties Renault Krievijas komandai. ARKANA būs atbilstoša Krievijas klientu vēlmēm, bet tā būs piemērota arī jaunajiem klientiem daudzās pasaules valstīs, tādējādi Renault grupa varēs turpināt starptautisko izaugsmi, kā paredz stratēģiskais plāns Drive the Future."

Nikolā More, vecākais viceprezidents, Eirāzijas reģiona vadītājs

 
Visi komentāri
 
msh 29.augusts 2018 18:02
2 1 Atbildēt

Dizains tiešām sanācis izteiksmīgs - pa tēmu "gribu būt purnā lienošs X6"

viencexperc 29.augusts 2018 21:26
3 2 Atbildēt

Priekš Krievijas tirgus pārāk dārgs. Nekas, drīz izies kopija, ko ražos lada. Tas būs lētāks.

viencexperc 29.augusts 2018 23:09
2 3 Atbildēt

Nolēmu salīdzināt divas dzeržavas.

Krieviju ar Meksiku.

Abām līdzīgs valsts budžets, abām līdzīgs iedzīvotāju skaits. Pirmais ir nedaudz lielāks Meksikai, otrais nedaudz lielāks Krievijai.

Algas Meksikā ir nedaudz lielākas, un autobūve ir labāk attīstīta. Meksikā 4 miljoni auto tiek saražoti gadā, Krievijā 1.5. Meksikā tikai resursu daudz mazāk par Krieviju, un teritorija mazāka. Bet tā viss aptuveni līdzīgi. Tātad salīdzinam.

Krievijā pirktākais auto ir kia rio, meksikā - nissan versa.

2. vieta - ru - lada granta, mex - nissan np300 (pilba izmēra pikaps)

3. Ru - lada vesta, mex - chevrolet aveo

4. Ru hyndai solaris, mex - vw vento

5. Ru - hyundai creta - mex - nissan march ( micra )

...

Ko es ar to gribēju pateikt?

Neko.

Tāpat, ierēkt.

usaexperc 30.augusts 2018 12:57
1 1 Atbildēt

Te kautkad viens ieminējās, ka asv esot venecuēlas kopija, attīstoties pēc viena scenārija.

Tad nu es te tā salīdzināju, ka krievi kopā ar meksiem to amerikāņu/venecuēliešu tandēmu nonestu jau brokastīs. Principā pietiktu tikai ar krieviem, meksiem var atdod venecuēlu bonusā.

Conqueror 31.augusts 2018 13:38
0 0 Atbildēt

Kaut kādu lētāku jau vajag. X6 krieviem par dārgu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 12

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti