Elektriskos Audi varēs uzlādēt 12 minūtēs 13

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 29.septembris 2018 9:52

Līdz 2020.gadam Audi rīcībā būs akumulatori ar 350 kilovatu uzlādes staciju atbalstu. Tas nozīmē, ka 80% uzlāde tiks pabeigta 12 minūšu laikā.

Par pirmo modeli ar šādu akumulatoru kļūs četrdurvju e-tron GT, bet nedaudz vēlāk iespēju pieslēgties 350 kilovatu uzlādes stacijai iegūs Audi radinieks Volkswagen koncerna ietvaros - Porsche Taycan, kas 15 minūšu laikā savu nobraucamo distanci pagarinās par 400 km.

Nesen prezentētais Audi e-tron ir komplektēts ar akumulatoru, kas atbalsta 150 kilovatu uzlādes staciju un 80% uzlādi nodrošina pusstundas laikā.

Eiropā 350 kilovatu uzlādes stacijas sadarbībā ar BMW Group, Daimler AG, Volkswagen Group un Ford uzstāda kompānija Ionity. Tiek ziņots, ka līdz 2020.gadam šādu staciju skaits sasniegs četrus simtus. 

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
s 30.septembris 2018 22:24
6 1 Atbildēt

Tu stulbais dorni, ir pilnīgi skaidrs, ka tu nezini pat cik ir 1+1 !

Kāda atsķirība, kas ražo baterejas? Iphone komponentes arī ir no dažādiem ražotājiem piemēram operatīvas atmiņas ir samsung, un? Tāpat apple ar iphoniem pelna vairāk, kā samsung ar saviem viedtālruņiem!

Proti elektro audi tāpat pirks vairāk, kā teslu, samierinies čangal!!

iAuto 29.septembris 2018 15:29
5 0 Atbildēt

Pa lielam to visu atrisinās akumulatori, kuri būs katrā mājā. Tāpēc tā saucamajai elektrības patēriņa "Zosij" nevajadzētu radīt problēmas.

Motorolers 29.septembris 2018 12:13
4 0 Atbildēt

Priekš kam privātmājā vajag uzlādi 12min laikā? Kruta jau būtu, tik cik Latvenergo prasītu mēnešmaksu par tādu pieslēgumu? Tas tomēr būtu kruta, varēs arī tālākos ceļojumis doties ar elektro auto, nebūs telti jāceļ ik pēc 400km.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti