Honda paziņo par jauno HR-V Sport ar 1,5 VTEC TURBO dzinēju (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Wess Select | 29.novembris 2018 12:28

Honda ir atklājusi vairāk informācijas par jauno HR-V Sport, kas ir īpašs aprīkojuma līmenis atjaunotajam 2019. gada modelim.

Tas aprīkots ar 1,5 litru VTEC TURBO benzīna dzinēju, kā arī dinamiskiem šasijas un piekares uzlabojumiem. HR-V Sport lepojas ar atsvaidzinātu eksterjera stilu un uzlabojumiem salonā papildus 2019. gada standarta HR-V, kā arī ar īpašiem dizaina elementiem.

Jaunā HR-V Sport 1,5 litru VTEC TURBO dzinējs pirmo reizi tika izmantots jaunākās paaudzes Honda Civic. Spēcīgais četru cilindru dzinējs nodrošina 2019 HR-V uzlabotu veiktspēju ar maksimālo jaudu 182 ZS (134 kW) pie 5500 apgr./min 6MT transmisijai un 6000 apgr./min CVT. Standarta aprīkojumā ar sešu pārnesumu manuālo transmisiju (6MT) maksimālā grieze 240 Nm tiek nodrošināta no 1900 līdz 5000 apgr./min. Ar papildaprīkojuma CVT 220 Nm tiek nodrošināti no 1700 līdz 5500 apgr./min.

Honda izstrādāja HR-V Sport, lai parūpētos par pircējiem, kas vēlas vēl dinamiskāku braukšanas pieredzi ar  kompaktu SUV. Kā daļa no komplektācijas,  ar   mērķi sniegt optimālu virsbūves stingrību, kontroli pār piekari un stūrēšanas sajūtu līdzsvaru, HR-V Sport ir aprīkots ar speciāli radīto “Veiktspējas amortizatoru” tehnoloģiju. Amortizatoru sistēma ir integrēta automobiļa priekšgalā un aizmugurē  , lai neitralizētu relatīvās sānu un vērpes kustības caur šasiju. Tā nodrošina vienmērīgāku līkumu izbraukšanu, uzlabo stabilitāti pēkšņas joslas maiņas gadījumā, kā arī samazina vibrācijas uz nelīdzeniem ceļiem.

Stūres sistēmas iestatījumi ir unikāli tieši šim modelim, izmantojot mainīgu attiecību elektriskā stūres pastiprinātāja zobstieņa sistēmu, kuru papildina Honda “Agile Handling Assist” tehnoloģija. Tā nodrošina stabilu reakciju nelielos stūres leņķos un vienmērīgāku atsaucību pie lielākiem stūres pagriešanas leņķiem.

Elegantā eksterjera dizaina jaunumi ietver jaunu Honda “Solid Wing Face” grafikas interpretāciju ar spīdīgu melni hromētu paneli, kas aizvieto standarta 2019 HR-V tonēto hromu. Priekšējās restes apdarē izmantots ekskluzīvs melns šūnu raksts, kas izmantots arī miglas lukturu fonā.

HR-V Sport apvieno dinamiskus stila elementus, tostarp šauru priekšējo šķēlēju, sānu moldingus, riteņu arku moldingus un vēl agresīvāku aizmugurējo buferi – visus ar melnu apdari. Sport apdare ietver arī melnus sānu spoguļu korpusus, dubulto izpūtēju un 18 collu vieglmetāla diskus ar unikālu dizainu.

LED priekšējie lukturi ir iekļauti standarta aprīkojumā un ietver tuvās un tālās gaismas, LED indikatorus un LED dienas gaitas lukturus. Aizmugurē melni hromētā apdare atspoguļo priekšgala dizainu, savukārt aizmugures lukturus izceļ tumši dūmakainais efekts un melnā apdare kā standarta 2019 HR-V.

Salonā autovadītājam un priekšējam pasažieriem ir jauni sēdekļi,  analogi uzstādāmi arī  standarta 2019 HR-V , kas dāvā uzlabotu sēdekļa spilvena un atzveltnes atbalstu.  Dinamiskais stils turpinās salonā ar ekskluzīvajiem kombinētajiem sēdekļiem melnā un sarkanā krāsā un melno griestu apdari, kas izceļ automobiļa sportisko pievilcību.  

2019. gada Honda HR-V Sport modeļa ražošana sāksies 2019. gada janvārī, un pirmās piegādes klientiem notiks 2019. gada pavasarī.

 

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
msh 29.novembris 2018 12:52
4 0 Atbildēt

Cik hondai vispār ir motori, neskaitot vēl kaut kādus pāris V-veidniekus kas iet zem Acura brenda?? Divi, trīs? Kaut kā tāds iespaids rodas, lasot iauto jaunumus...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti