Cadillac XT5 ieguvis sporta versiju (+ FOTO) 16

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 8.februāris 2019 12:06

General Motors luksusa zīmols Cadillac Čikāgas autoizstādē nodemonstrējis krosovera XT5 versiju ar Sport Package komplektu, kas tā izskatu padarīs sportiskāku gan no ārpuses, gan iekšpusē.

1995 dolāru vērtais komplekts pieejams Luxury un Premium Luxury komplektācijām un tajā ietverts melns radiatora režģis, 20 collu riteņu diski Technical Grey krāsu tonī, aizmugures lukturi ar “dzidrinātiem” stikliem, diožu priekšējās gaismas. Sport Package iekļauti arī sānu kāpšļi, alumīnija dekori un pedāļu uzlikas, kā arī vairāki salona apdares varianti.

Luxury un Premium Luxury versijas jau standartā aprīkotas ar Driver Awareness Package, kas apvieno dažādus elektroniskos palīgus, tostarp ārkārtas bremzēšanas sistēmu ar gājēju atpazīšanas funkciju (darbojas līdz zināmam ātrumam), brīdinājumu par joslas pārkāpšanu, aklās zonas uzraugu un distances uzturētāju. Premium Luxury pieejama 1595 dolāru vērtā Driver Assist Package, kas ietver, tajā skaitā: uzlabotu ārkārtas bremzēšanas sistēmu lielākiem ātrumiem, adaptīvo kruīzkontroli, parkošanās palīgu.  

Tehniskā ziņā izmaiņu nebūs – zem pārsega joprojām 3,6 litru V6 ar 315 Zs jaudu un astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
msh 8.februāris 2019 18:48
7 1 Atbildēt

Glītāka tur nekā tev nav, ja vien "ērmīgs" netiek uzskatīts par sinonīmu "glīts".

msh 8.februāris 2019 20:39
7 1 Atbildēt

Plašpielietojuma mašīnai ir jāizskatās pieklājīgi, un ir jābūt uzbūvētai praktiski [kas iespaido izskatu], un nevis jābūt skaistai. Nerunājot nemaz par to ka cilvēkiem ir tieksme jaukt "skaists" ar "modīgs" - teiksim, kas šitentajā rakstā apskatāmajai amerikā ražotajai ķīniešu mašīnai ir skaists? Nekā skaista tajā bildē nav - tur vienīgi ir redzama sekošana modei, uzliekot šausmīgi lielu resti, jo kadiljakam tak gribas konkurēt ar BMW un audi.

s 9.februāris 2019 6:42
6 2 Atbildēt

Tu to sauc par glītu auto?

Nu ja Tu taču ar citronu brauc, tad skaidrs...

P.s.

Ieguvis sporta versiju - tehniskā ziņā izmaiņu nebūs. Nu ja, kā nekā rednekiem domāts.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti