ASV pamanīts pasaulē dīvainākais Toyota Prius (+ FOTO) 5

 

Foto: Ekrānšāviņš no Motor.ru

iAuto | 15.februāris 2019 11:50

ASV, uz kādas automaģistrāles nofotografēts hibrīdautomobilis Toyota Prius ar “garu asti” un vairākām izmaiņām konstrukcijā.

ASV, uz Interstate 95 automaģistrāles Masačūsetsas štatā nofotografēts ļoti dīvains Toyota Prius, ko īpašnieks pārbūvējis nolūkā samazināt aerodinamisko pretestību un uzlabot degvielas patēriņa rezultātus.

Automobiļa aizmugurējā daļa pagarināta ar cauruļveida karkasa palīdzību, riteņi aizsegti ar aerodinamiskajām uzlikām, uzmontētas sliekšņu uzlikas no mīksta materiāla un uzstādīti pavisam nelieli sānu atpakaļskata spoguļi. Pārbūves rezultātā ir iegūta virsbūve ar mazāku aerodinamisko pretestību, turklāt papildu enerģija tiek iegūta no saules bateriju paneļiem, kas klāj papildkonstrukcijas virsmu.

Komentāros var lasīt, ka automobiļa īpašnieks, iespējams, cenšas uzstādīt jaunu rekordu braucienā ar vienu pilnībā uzpildītu degvielas tvertni.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
imzz 15.februāris 2019 13:44
5 0 Atbildēt

Acīmredzot , ASV ir liberāla likumdošana attiecībā uz auto modificēšanu, šitādu pie mums TA neizlaistu jau dēļ "ekospoguļiem" vien.

msh 15.februāris 2019 11:54
4 0 Atbildēt

Nekā sevišķi dīvaina tur nav, vienkārši reti kāds tā dara. Nekur nav arī teikts ka īpašnieks cenšas uzstādīt kādu rekordu - tikpat labi viņš var būt ekomoderis; šādi cilvēki parādījās jau pagājušā gadsimta trīsdesmitajos gados.

Kas 15.februāris 2019 15:48
1 1 Atbildēt

lai zina - bildēs tā izskatās, tik vien jau laikam ir tās informācijas, cik redzams attēlos. Vispār izskatās pēc lauku šķūninga

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 26

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti