ASV pamanīts pasaulē dīvainākais Toyota Prius (+ FOTO) 5

 

Foto: Ekrānšāviņš no Motor.ru

iAuto | 15.februāris 2019 11:50

ASV, uz kādas automaģistrāles nofotografēts hibrīdautomobilis Toyota Prius ar “garu asti” un vairākām izmaiņām konstrukcijā.

ASV, uz Interstate 95 automaģistrāles Masačūsetsas štatā nofotografēts ļoti dīvains Toyota Prius, ko īpašnieks pārbūvējis nolūkā samazināt aerodinamisko pretestību un uzlabot degvielas patēriņa rezultātus.

Automobiļa aizmugurējā daļa pagarināta ar cauruļveida karkasa palīdzību, riteņi aizsegti ar aerodinamiskajām uzlikām, uzmontētas sliekšņu uzlikas no mīksta materiāla un uzstādīti pavisam nelieli sānu atpakaļskata spoguļi. Pārbūves rezultātā ir iegūta virsbūve ar mazāku aerodinamisko pretestību, turklāt papildu enerģija tiek iegūta no saules bateriju paneļiem, kas klāj papildkonstrukcijas virsmu.

Komentāros var lasīt, ka automobiļa īpašnieks, iespējams, cenšas uzstādīt jaunu rekordu braucienā ar vienu pilnībā uzpildītu degvielas tvertni.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
imzz 15.februāris 2019 13:44
5 0 Atbildēt

Acīmredzot , ASV ir liberāla likumdošana attiecībā uz auto modificēšanu, šitādu pie mums TA neizlaistu jau dēļ "ekospoguļiem" vien.

msh 15.februāris 2019 11:54
4 0 Atbildēt

Nekā sevišķi dīvaina tur nav, vienkārši reti kāds tā dara. Nekur nav arī teikts ka īpašnieks cenšas uzstādīt kādu rekordu - tikpat labi viņš var būt ekomoderis; šādi cilvēki parādījās jau pagājušā gadsimta trīsdesmitajos gados.

Kas 15.februāris 2019 15:48
1 1 Atbildēt

lai zina - bildēs tā izskatās, tik vien jau laikam ir tās informācijas, cik redzams attēlos. Vispār izskatās pēc lauku šķūninga

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti