Amerikāņi izvēl labākos auto interjerus 6

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 22.aprīlis 2019 5:55

Kā jau katru gadu, arī šogad amerikāņu izdevums Ward`s Auto noskaidrojis auto modeļus ar visveiksmīgāk iekārtotajiem saloniem.

Ward`s Auto reitings sastādīts ņemot vērā tādus parametrus kā dizains, ergonomika, materiālu kvalitāte, multimediju lietošanas ērtības un saskarne ar lietotāju. Izdevuma astoņi redaktori februārī un martā pārbaudīja 32 jaunus auto modeļus, nonākot pie secinājuma, ka labākais salona iekārtojums padevies Bentley Continental GT dizaineriem. Šis automobilis ASV maksā no 276 730 dolāriem, katra eksemplāra salons ir rūpīgs roku darbs, kura iekārtošanai tiek iztērētas vidēji 10 jaunu vēršu ādas.

Interesanti, ka šogad pirmajā desmitniekā iekļuvis ne tikai super dārgais Bentley vai BMW 850i, bet arī Nissan Kicks, kura cena ir tikai nedaudz vairāk par 23 000 dolāru.  Eksperti atzīmēja Nissan krosovera veiksmīgo krāsu un materiālu kombināciju, salona ergonomiku, kā arī apkārtskata kameru darbību.

„Mēs esam gandarīti par to, ka šogad sarakstā iekļuvis gan cenu ziņā pieejams SUV, gan īpaši grezna kupeja, kas ir desmit reizes dārgāka. Abas šīs automašīnas ir devušas lielu ieguldījumu interjera attīstībā savos segmentos, ”uzsvēra Ward`s Auto.

Pilns pirmā desmitnieka pilns saraksts ir sekojošs: Bentley Continental GT, BMW M850i, Genesis G70, Hyundai Santa Fe, Jeep Gladiator, Lincoln Nautilus, Mercedes-Benz A220, Nissan Kicks, Toyota RAV4 un Volvo V60.

Pērn pirmajā desmitniekā ierindojās Alfa Romeo Giulia, Bentley Bentaiga, Buick LaCrosse, Honda CR-V, Lexus LC 500, Lincoln Continental, Maserati Levante, kā arī Mazda CX-9, MINI Countryman un Subaru Impreza.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
core 22.aprīlis 2019 7:47
4 3 Atbildēt

Anerikāņu topā gan pašu amerikāņu diezgan maz, bet tas nepārsteidz, jo lielākajai daļai salona kvalitāte ir kā vw t4.

viencexperc 22.aprīlis 2019 10:44
2 2 Atbildēt

JAUNIE AUTO.

ASV ir 11 auto brendi, Eiropā tikai 21 liels. Bet ja saskaitam visus, kā es skaitīju amerikāņiem, tad daudz vairāk, jo pat Igaunija un Latvija ražo auto.

Bet šķībacainajiem arī pa diviem auto pārstāv.

Tu raksti daudz? Tieši otrādi - maz. Vāciešus pārstāv 2. Tik pat cik korejiešu, japāņus un ASV. Viens zviedrs, viens anglis.

...

Laikam matemātiku neesi mācījies skolā. Tas arī daudz ko izskaidro.

DALJNOBOJS 22.aprīlis 2019 9:31
1 2 Atbildēt

Lielākai daļai šo auto, kari citiem jauniem auto, ir viena lieta problēma - ļoti liela un masīva viduskoncole. Nesaprotu kas "kokpita " sēdpozicijas koncepcijā ir labs - mazāk vietas kājām, gāra ceļā ne izstaipīties- gandrīz nereāli iekāpt caur pasažieru durvīm ja vadītāja durvis nobloķētas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti