Amerikāņi izvēl labākos auto interjerus 6

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 22.aprīlis 2019 5:55

Kā jau katru gadu, arī šogad amerikāņu izdevums Ward`s Auto noskaidrojis auto modeļus ar visveiksmīgāk iekārtotajiem saloniem.

Ward`s Auto reitings sastādīts ņemot vērā tādus parametrus kā dizains, ergonomika, materiālu kvalitāte, multimediju lietošanas ērtības un saskarne ar lietotāju. Izdevuma astoņi redaktori februārī un martā pārbaudīja 32 jaunus auto modeļus, nonākot pie secinājuma, ka labākais salona iekārtojums padevies Bentley Continental GT dizaineriem. Šis automobilis ASV maksā no 276 730 dolāriem, katra eksemplāra salons ir rūpīgs roku darbs, kura iekārtošanai tiek iztērētas vidēji 10 jaunu vēršu ādas.

Interesanti, ka šogad pirmajā desmitniekā iekļuvis ne tikai super dārgais Bentley vai BMW 850i, bet arī Nissan Kicks, kura cena ir tikai nedaudz vairāk par 23 000 dolāru.  Eksperti atzīmēja Nissan krosovera veiksmīgo krāsu un materiālu kombināciju, salona ergonomiku, kā arī apkārtskata kameru darbību.

„Mēs esam gandarīti par to, ka šogad sarakstā iekļuvis gan cenu ziņā pieejams SUV, gan īpaši grezna kupeja, kas ir desmit reizes dārgāka. Abas šīs automašīnas ir devušas lielu ieguldījumu interjera attīstībā savos segmentos, ”uzsvēra Ward`s Auto.

Pilns pirmā desmitnieka pilns saraksts ir sekojošs: Bentley Continental GT, BMW M850i, Genesis G70, Hyundai Santa Fe, Jeep Gladiator, Lincoln Nautilus, Mercedes-Benz A220, Nissan Kicks, Toyota RAV4 un Volvo V60.

Pērn pirmajā desmitniekā ierindojās Alfa Romeo Giulia, Bentley Bentaiga, Buick LaCrosse, Honda CR-V, Lexus LC 500, Lincoln Continental, Maserati Levante, kā arī Mazda CX-9, MINI Countryman un Subaru Impreza.

 
Visi komentāri
 
core 22.aprīlis 2019 7:47
4 3 Atbildēt

Anerikāņu topā gan pašu amerikāņu diezgan maz, bet tas nepārsteidz, jo lielākajai daļai salona kvalitāte ir kā vw t4.

viencexperc 22.aprīlis 2019 10:44
2 2 Atbildēt

JAUNIE AUTO.

ASV ir 11 auto brendi, Eiropā tikai 21 liels. Bet ja saskaitam visus, kā es skaitīju amerikāņiem, tad daudz vairāk, jo pat Igaunija un Latvija ražo auto.

Bet šķībacainajiem arī pa diviem auto pārstāv.

Tu raksti daudz? Tieši otrādi - maz. Vāciešus pārstāv 2. Tik pat cik korejiešu, japāņus un ASV. Viens zviedrs, viens anglis.

...

Laikam matemātiku neesi mācījies skolā. Tas arī daudz ko izskaidro.

DALJNOBOJS 22.aprīlis 2019 9:31
1 2 Atbildēt

Lielākai daļai šo auto, kari citiem jauniem auto, ir viena lieta problēma - ļoti liela un masīva viduskoncole. Nesaprotu kas "kokpita " sēdpozicijas koncepcijā ir labs - mazāk vietas kājām, gāra ceļā ne izstaipīties- gandrīz nereāli iekāpt caur pasažieru durvīm ja vadītāja durvis nobloķētas.

msh 22.aprīlis 2019 12:37
0 1 Atbildēt

Stilīgāk.

Es par šito pašausminājos kādus mēnešus atpakaļ palūrējis škodas Kodi? A Ko? salonā un ieraugot cik tur maz priekšā sēdošajiem vietas.

Attiecībā par izkāpšanu pa otru pusi - jaunas mizas pērkot tak cer ka tās neplīsīs Es kā mk2 braucējs gan mēdzu kāpt pa labu pusi ārā bez ārkārtas situācijām - lielākoties gan tas ir garāžā, kad vajag mašīnu otrādi, bet kādu laiku atpakaļ izmēģināju variantu, stāvvietā nolikt mašīnu rindas malā, tik šaurā vietā, ka no mana spoguļa līdz blakus esošajai mašīnai paliek daži centimetri - nekāda vaina

DALJNOBOJS 22.aprīlis 2019 15:30
0 0 Atbildēt

Par Škodu nezinu. Man ir ideja savu 2015 gada Citromon Berlingo pamainīt pret 2018 gada modeli.

John 22.aprīlis 2019 14:32
0 0 Atbildēt

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti