Škoda prezentējusi visādceļu universālu Superb Scout (+ FOTO) 12

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 24.maijs 2019 10:37

Čehijas autobūves kompānija Škoda iepazīstinājusi ar skarbākiem braukšanas apstākļiem piemēroto Superb Scout, kas pieejams vienīgi universāla modifikācijā.

Škoda Superb Scout prezentācija tika sarīkota Bratislavā, Pasaules hokeja čempionāta ietvaros, bet markas dīleru centros šo modeli, kas Superb saimē iekļauts pirmoreiz, varēs sagaidīt 2020.gada sākumā.  

Vizuāli Superb Scout tiešām izskatās gatavs offroad piedzīvojumiem: automašīnai ir 15 mm augstāks klīrenss, atkarībā no versijas 18 vai 19 collu riteņi un melni plastikāta aizsargi sliekšņiem un riteņu arkām. Izceļas smalki veidotais priekšējais bamperis ar šūnveida resti un integrētiem LED miglas lukturiem. Glīti izskatās arī alumīnija krāsas spoguļu korpusi, jumta reliņi un logotipi uz spārniem ar modeļa nosaukumu. Salonā ir komfortabli sēdekļi ar daļēju ādas apdari, kontrastējošu šuvumu, Scout uzrakstu un interjera koka imitācijas dekoriem, bet par piemaksu tiek piedāvāti sēdekļi ar ādas vai zamša apdari.  

Superb Scout ir pieejams tikai universāla modifikācijā un tikai visu riteņu piedziņas versijā ar 190 Zs jaudīgu 2,0 TDI dīzeļdzinēju vai 272 Zs spēcīgu 2,0 TSI benzīna dzinēju. Abi komplektā ar septiņu pakāpju DSG robotizēto pārnesumkārbu, atbilst Euro 6 standartiem, turklāt benzīna agregātam ir Start-Stop funkcija un bremžu enerģijas rekuperācijas sistēma.

Par papildu samaksu tiek piedāvāta adaptīva šasija ar iestatījumiem dažādiem braukšanas apstākļiem, bet Driving Mode Select izvēlei pievienots bezceļu algoritms, kas mazina stabilizēšanas sistēmas iedarbību un palīdz imitēt diferenciāļa bloķēšanu, piebremzējot buksējošos riteņus. Visbeidzot, mediju sistēmas izvēlnē ir parādījusies īpaša animācija, kas palīdz kontrolēt automašīnas darbību sarežģītos apstākļos.

Eiropas tirgū Superb Scout ieradīsies 2020. gada sākumā.

 

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
pusdiena 24.maijs 2019 11:39
9 2 Atbildēt

Gan jau cena ap 40 tk izjauks to sapni par normālo autiņu

aigi 24.maijs 2019 12:01
6 4 Atbildēt

Man atkal tieši otrādi šis segments liekas pilnīgi nekāds. It kā vajadzētu sēdēt augstāk, bet, patiesībā, sajūta, ka dibens skrāpē asfaltu.

Esmu pilnībā atradis sēdēt zemu, liekas ļoti neērti gan pārredzamībai, gan izkāpšanai iekāpšanai.

Motorolers 24.maijs 2019 12:17
4 4 Atbildēt

40K priekš auto ar 272ZS, ir OK

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti