No 168 000 eiro - BMW nosauc 8.sērijas M kupejas un kabrioleta cenu (+ FOTO) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 14.jūnijs 2019 5:14

Vācijas autobūves kompānija BMW atklājusi 8.sērijas M kupejas un kabrioleta cenu. Dīleru centros tie kļūs pieejami septembrī un maksās 168 000 un 176 000 eiro attiecīgi par kupejas un kabrioleta 625 Zs jaudīgo Competition modeli.

BMW 8.sērija tika atjaunota 2018.gadā, bet gadu vēlāk kļūst pieejami arī jaudīgie M modeļi. Vispirms tirgū nonāks Competition versija, ko komplektē ar 625 Zs V8 motoru, bet vēlāk – nedaudz vājākais un lētākais 600 Zs modelis.

Competition versija kļūs par jaudīgāko un ātrāko divdurvju modeli bavāriešu vēsturē. 100 km/h šis modelis sasniedz 3,2 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir ierobežots pie atzīmes 250 km/h. Tiesa, iegādājoties M Driver’s Package, maksimālā ātruma robežu iespējams pārcelt uz 305 km/h.

Visi M8 saimes modeļi (arī kabriolets un “parastā” kupeja) aprīkoti ar pilnpiedziņu un aktīvo M diferenciāli, bet vadītājs var izvēlēties 4WD vai 4WD Sport braukšanas režīmu, atslēgt dinamisko stabilizācijas sistēmu vai aktivizēt režīmu 2WD, kas visu vilkmi novirzīs aizmugures riteņiem. Vadītāja rīcībā ir arī M slēdzis viduskonsolē, kas ļaus izvēlēties braukšanas asistentus un informācijas atainošanu pilnībā digitālajā mērinstrumentu panelī un projekcijas displejā.

M8 konstrukcijā ietilpst adaptīvā piekare, sešu cilindru bremžu mehānismi, 20 collu riteņu diski un sporta sēdekļi. Par piemaksu pieejami oglekļa šķiedras-keramiskie bremžu mehānismi un oglekļa šķiedras aerodinamiskie elementi.

M modeļu salons izceļas ar tikai šiem modeļiem konstruētu stūri, sēdekļiem, ādas apdari, krāsām un, protams, M versijas logotipiem. Sērijveida komplektācijā arī auto atslēga ar displeju, Head-up projekcijas displejs, Driving un Parking asistenti, Live Cockpit Professional ar navigāciju un personīgajiem asistentiem.    

BMW norādījis, ka M8 kupeja un M8 Competition kupeja uz 100 km patērē vidēji 10,6 – 10,5 litrus degvielas, bet M8 kabriolets un M8 Competition kabriolets – 10,8 – 10,6 litrus.

Lai gan ražotājs vēl neatklāj 600 Zs modeļa cenu, aptuvenos ciparus var izskaitļot, ja palūkojas uz M5 piedāvāju, kur Competition versija ir 9000 eiro dārgāka.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 14.jūnijs 2019 10:18
4 5 Atbildēt

170 000 atdot par bmw var rikai zombēts pamuļķis.

Pa tādu cenu var dabūt aston martin vantage v12, aston martin Rapide S, McLaren 570S/570GT, Bentley Flying Spur, Jaguar F Type R, Tesla Model S P100D, mersedesus AMG, Lamborghini Huracan, Acura NSX, Porsche 911 Turbo/Turbo S...

Bet te - BMW.

LMT 14.jūnijs 2019 9:23
1 0 Atbildēt

Labs, smuks, bet man daudz pa dārgu!

msh 14.jūnijs 2019 17:17
1 1 Atbildēt

Nu un ar ko šitā beha ir sliktāka par tām mašīnām, no tava saraksta, kurām tā kaut cik līdzinās?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 

Par smagas avārijas izraisīšanu dzērumā piespriež četrus gadus cietumā 2

Kurzemes rajona tiesa kādam autovadītājam piespriedusi četrus gadus cietumā par bez tiesībām dzērumā izraisītu avāriju ar smagi cietušu pasažieri, aģentūra LETA uzzināja prokuratūrā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti