Var aizdegties - atsaukums Volkswagen T6 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 19.jūlijs 2019 10:57

Volkswagen visā pasaulē atsauc 33 751 komerctransportlīdzekļa T6 eksemplārus, kas aprīkoti ar elektriski darbināmu bagāžas nodalījuma vāku. Iemesls – pie noteiktas apstākļu sakritības tie var aizdegties.

Volkswagen visā pasaulē atsauc gandrīz 34 000 T6 eksemplāru ar īso riteņu bāzi, elektriski darbināmu bagāžas nodalījuma vāku un elektriski atbīdāmām sānu durvīm.

Ražotājs paskaidrojis, ka šādi aprīkoti T6, kas izlaisti no 2015.gada 23.jūlija līdz 2019.gada 13.maijam, nav pietiekami pasargāti pret mitrumu un, izmantojot augstspiediena mazgāšanas iekārtu, ūdens var piekļūt elektromehānismam, kā rezultātā izraisa īssavienojumu un sliktākajā gadījumā arī aizdegšanos.

Visiem minētajiem transportlīdzekļiem jāierodas servisā, kur aptuveni stundas laikā defekts tiks novērsts, uzstādot blīvākus sānu paneļus.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
VP.. 19.jūlijs 2019 18:21
5 1 Atbildēt

..un ir arī tādi auto-ananisti kā tu...

Motorolers 21.jūlijs 2019 9:59
5 0 Atbildēt

Nospiedu uz komentāru sadaļu, jo 100% biju pārliecināts, ka būs ierakstīta kāda jēlība/stulbums no tavas puses, jo raksts tak par vw, tā arī ir, no 3 komentāriem 2 ir tavs pļūtījiens.

Tev tiešām viss kārtībā? Pie ārsta nevajag aiziet?

viencexperc 19.jūlijs 2019 13:50
5 9 Atbildēt

Priekš kam transportierim vajag elektriskās durvis un elektrisko grabažnieka vāku?

Ak, jā, piemirsu. Ir mazohisti-sadisti, kuri ar tādiem transportieriem vadā savu ģimeni.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti