Var aizdegties - atsaukums Volkswagen T6 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 19.jūlijs 2019 10:57

Volkswagen visā pasaulē atsauc 33 751 komerctransportlīdzekļa T6 eksemplārus, kas aprīkoti ar elektriski darbināmu bagāžas nodalījuma vāku. Iemesls – pie noteiktas apstākļu sakritības tie var aizdegties.

Volkswagen visā pasaulē atsauc gandrīz 34 000 T6 eksemplāru ar īso riteņu bāzi, elektriski darbināmu bagāžas nodalījuma vāku un elektriski atbīdāmām sānu durvīm.

Ražotājs paskaidrojis, ka šādi aprīkoti T6, kas izlaisti no 2015.gada 23.jūlija līdz 2019.gada 13.maijam, nav pietiekami pasargāti pret mitrumu un, izmantojot augstspiediena mazgāšanas iekārtu, ūdens var piekļūt elektromehānismam, kā rezultātā izraisa īssavienojumu un sliktākajā gadījumā arī aizdegšanos.

Visiem minētajiem transportlīdzekļiem jāierodas servisā, kur aptuveni stundas laikā defekts tiks novērsts, uzstādot blīvākus sānu paneļus.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 19.jūlijs 2019 13:50
5 9 Atbildēt

Priekš kam transportierim vajag elektriskās durvis un elektrisko grabažnieka vāku?

Ak, jā, piemirsu. Ir mazohisti-sadisti, kuri ar tādiem transportieriem vadā savu ģimeni.

Motorolers 21.jūlijs 2019 9:59
5 0 Atbildēt

Nospiedu uz komentāru sadaļu, jo 100% biju pārliecināts, ka būs ierakstīta kāda jēlība/stulbums no tavas puses, jo raksts tak par vw, tā arī ir, no 3 komentāriem 2 ir tavs pļūtījiens.

Tev tiešām viss kārtībā? Pie ārsta nevajag aiziet?

VP.. 19.jūlijs 2019 18:21
5 1 Atbildēt

..un ir arī tādi auto-ananisti kā tu...

viencexperc 20.jūlijs 2019 14:01
4 5 Atbildēt

Ar tādu ļoti ērti ir vadāt sūdus. Jo kad vadā pikapā, tie mēdz apkalst saulītē, vai tieši otrādi - lietus laika izmirkt un palikt dzeltenbrūna zupa, kura tek pāri kravas nodalījuma malām. Bet transportierī ļoti ērti. Var pat tās taburetes un galdiņa parodiju ārā nevilkt - sūdus tie nesabojās.

Nja 21.jūlijs 2019 10:15
1 0 Atbildēt

Nu tu jau sūdu eksperts esi, labs darbs patrāpījies tev, sūdus vedāt. Jomas eksperts!

Janeks90 21.jūlijs 2019 11:18
1 0 Atbildēt

Un ir vietas kur tādi transportieri ir ļoti labi nokomplektētu ar visām ekstrām un vedā bagātus ļaudis uz/no lidostām. Tur noder elektriskais bagāžnieks.

nomiks 21.jūlijs 2019 22:56
0 0 Atbildēt

Manam gads atbilst, bagažnieks arī, bet durvis ir manuāli veramas ar elektropiedziņu, pievelkot durvis līdz galam. Tàpat mans ir Long versijà. Laikam uz manu Multivanu atsaukums neattiecas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti