Volkswagen universālus ASV tirgū nomainīs krosoveri 11

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 28.jūlijs 2019 8:04

Volkswagen vadība izlēmusi veikt izmaiņas modeļu piedāvājumā ASV tirgum, nomainot universālus Golf Alltrack un Variant ar krosoveriem.

Ražotāja apkopotā statistika liecina, ka amerikāņi zaudē interesi par universāliem – pirmajā pusgadā pieprasījums pēc tiem krities par 36 procentiem, kamēr krosoveru segmentā interese augusi par 47 procentiem.

Reaģējot uz šādām pārmaiņām, Volkswagen pieņēmis lēmumu apturēt Golf 7 universāla ražošanu, bet jaunajā astotajā paaudzē (piegādes 2019.gada nogalē), šādu modeli pat neiekļaut piedāvājumā. Tā vietā pircējam piedāvās trīs krosoverusK saīsinātu Teramont versiju ar nosaukumu Cross Sport, elektrisko ID Crozz (no 2020.gada) un neliela izmēra krosoveru, kas gaidāms 2021.gadā. 

Pēdējā gadījumā, visticamāk, tiek runāts par nelielo Tharu krosoveru, kas tiek piedāvāts vienīgi Ķīnas tirgū, taču jau pēc diviem gadiem tam vajadzētu parādīties arī Eiropas un citu valstu tirgos.

Atgādināsim, ka pagājušajā nedēļā no konveijera noripoja pēdējā „vabolīte” – modelis Beetle, ko Volkswagen ražoja gandrīz septiņas desmitgades.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
s 28.jūlijs 2019 12:31
12 2 Atbildēt

Droši vien ir arī tādi cilvēki.

Un ir arī tādi, kuri vēlas sekot tā sauktajām "lielvarām" un vienīgais dzīves mērķis ir izbraukt caur savu miestu, ar liftotu f150, un kaut nedaudz sajust to, kā ir būt "rednekam", cenšoties parādīt citiem, ka braucot ar augstāku, lielāku auto tu esi "svarīgs", un pofig ka tam auto priekš konkrētā cilvēka iespējams nav nekāda cita loģiska pielietojuma. Kūts nav, kempera, jahtas un kaut kā cita velkama arī nav, un beigu beigās tas auto tiek ekspluatēts kā tāds parasts golfs. Tādējādi cenšoties kompensēt savus mazvērtības kompleksus.

Paši slimākie izdomā tiem auto saregulēt degvielas sistēmu tā, lai tas sūds sāktu vēl vairāk "informēt" par savu klātesamību, jo nupat visiem jau ir pie vienas vietas ar cik lielu un šķību auto tu brauc...

viencexperc 28.jūlijs 2019 9:11
6 8 Atbildēt

Tie katafalki tikai vāciešiem patīk. Arī latviešiem, jo katrs latvietis grib būt kā vācietis.

msh 28.jūlijs 2019 12:01
5 4 Atbildēt

Kā tur bija tas teiciens - "cilvēkiem nepatīk ka viņu lepno BMW kaut kāds universālis no krustojuma saplēš kā cūka pufaiku"; tavā gadījumā vienīgi "BMW" vietā jāliek "amerikāni"

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti