BMW X5 bruņu versija pēc 300 šāvieniem (+ FOTO) 17

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 29.augusts 2019 9:10

BMW pierādījis, ka nesen prezentētā X5 bruņu modifikācija droši sargā savus pasažierus.

Interneta vietnē BMW Blog ievietoti attēli ar X5 bruņu modifikāciju, kas izturējusi apšaudi, saņemot aptuveni 300 lodes.

Eksperimentā pierādīts, ka BMW X5 VR6 Protection pasažieri salonā var justies droši – 33 mm biezie stikli un augstas izturības tērauda plāksnes, kas iestrādātas automašīnas durvīs, sānu sienās, jumtā un starpsienās nav ielaiduši nevienu lodi iekšpusē.

BMW X5 VR6 Protection tika prezentēts šīs nedēļas sākumā. Vairāk par šo modeli var lasīt te:

 

Foto: Publicitātes attēls

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 29.augusts 2019 9:58
4 0 Atbildēt

Eduards Ševarnadze bija Gruzijas prezidents. Viņa nopelns arī bija Vācijas apvienošana Gorbačova laikā. Helmuts Kols viņam uzdāvināja bruņotu MB. Uz to pret Ševarnadzi tika veikts atentāts. Šāva ar prettanku lādiņu, vai kā to sauc. Ševarnadze izdzīvoja, Kols uzdāvināja citu, sašauto vācieši savāca. Tā ir reklāma.

viencexperc 29.augusts 2019 10:04
3 8 Atbildēt

Viņam aizsardzība ir VR6. Bet oficiāli tāda standarta nav. Oficiāli ir BRV, PM, u.c, bet nevis VR. To standartu ir izdomājuši paši BMW, bet kāpēc neizmantoja standarta apzīmējumus un standarta testus, ir saprotams. BMW domāti nēģeriem un krieviem, tāpēc viņiem neinteresē īstā auto drošība. Un domājams, kja iztur visus krievui sūdus. Tāpēc aprakstā bija minēts - Kalašņikova automāts. Bet vai tas pasargās no mūsdienu mazāka kalibra ieročiem, kuriem caursiššanas spējas ir daudz lielākas...neticās. Jo tad viņi izmantotu īstos bruņuauto apzīmējumus.

650 29.augusts 2019 10:27
3 0 Atbildēt

Drošākais tr līdzeklis,lai braukt uz Ogri.

Vajadzētu vel padomāt kā viņu pārbaudīt TA (naktī?..) un valstī izveidot CP5G starpnovadu vidējā diametra raķešu šahtu tīklu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti