600 km gaitas rezerve un 4 līmeņa autopilots – Ķīnas Hongqi krosovera koncepts (+ FOTO) 7

 
iAuto | 16.septembris 2019 13:52

Ķīnas marka Hongqi Frankfurtes autoizstādē demonstrē ne tikai 1400 Zs jaudīgo superhibrīdu S9, bet arī krosovera E115 konceptu, kas aprīkots ar ceturtā līmeņa autopilotu un spēj nobraukt 600 km bez papildu uzlādes.

Ķīnas marka Hongqi prezentējusi luksusa klases pilnizmēra krosovera E115 konceptu. Ražotājs norādījis, ka tas ir elektriskās piedziņas spēkrats, kas līdz simtam paātrinās nepilnās četrās sekundēs un ar pilnībā uzlādētu akumulatoru veic aptuveni 600 km. Atšķirību skaitā pilnpiedziņa, braukšanas režīmu izvēle ar septiņiem iestatījumiem, ceturtā līmeņa autopilots.

Hongqi jau no 1958.gada ražo luksuss automobiļus Ķīnas valdības vajadzībām. Kompānijas piedāvājumā ir arī trīs sedani un trīs jauni krosoveri, kas klāstu papildināja 2019.gadā.

Atgādināsim, ka Hongqi plāno savu produkciju pārdot arī citur pasaulē un Eiropa nav izņēmums.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
gunbox 16.septembris 2019 16:45
5 2 Atbildēt

Kā jau teicu, pateicoties atsevišķām stagnātu grupām, šī ģēla ir pārtapusi par sū uz kociņa un neko vairāk tur nav ko gaidīt no koncepta. Kaut gan arī prototipa solis tiek drastiski izlaists un tiek palaists prezentācijās jau ražošanas modelis. Laikam vienīgie ilgā laika periodā bija VW ar Arteon, kuru diezgan ilgi prezentēja kā prototipu. Un beigās tā pat dabūjām tikai Arteon virsbūvi, bet salonu no Passat.

AD 16.septembris 2019 17:44
3 4 Atbildēt

Tas jau tieši labi, ka vw ir tāda tipa koncepti, konkurenti varētu izcelties un uzražot reālu eksemplēru, bet šķiet viņiem ir tāda pati lohu domāšana, kā tev.

WALA 16.septembris 2019 14:29
2 0 Atbildēt

Un nevienam pašam nav licies aizdomīgi ka gan S9 gan E115 nav pat braucošs concepts ( ievērojat tumšos necaurspīdīgos logus), bet tikai virbūves mulāža, neviens no riteņiem nav pat īsts, kur nu vēl abu kastu norādītā nobraucamā distance - tur nevienā no abiem akumlatora baterija izņemot varbūt AA tipa lai darbinātu lukturus nemaz tuvumā nav stāvējusi. ;)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti