Pārdod Bugatti Veyron kopiju (+ FOTO) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 19.septembris 2019 5:48

Kādā ASV automobiļu tirdzniecības portālā ievietots sludinājums, kurā īpašnieks piedāvā 2012.gada Bugatti Veyron kopiju, prasot par to 125 000 dolāru.

Īpašnieks neslēpj, ka patiesībā tas ir 2002.gada Mercury Cougar, kas tikai padarīts līdzīgs franču supermašīnai, tomēr izrādījies, ka ne visi interesanti uzmanīgi lasījuši rakstīto, tādēļ bijuši nepatīkami pārsteigti, uzzinot, ka 125 000 dolāru tiek prasīts par pakaļdarinājumu.

Jāatzīst, ka amerikānim tiešām izdevies radīt Veyron ļoti līdzīgu automobili ar raksturīgo radiatora resti, gaisa pievadiem un izbīdāmo spoileri. Viņš centies izveidot līdzīgu salona iekārtojumu un nokopēt riteņu disku dizainu, taču, ko var paveikt ar izskatu, to nevar izdarīt ar motoru. Oriģinālam iebūvēts 1000 Zs jaudīgs W16 motors, bet amerikāņa „Veyron” – 2,5 litru V6, kas attīsta 170 Zs.

Piebildīsim, ka vācu Mobile.de piedāvājumā šobrīd ir 16 Bugatti Veyron eksemplāri, neviens no tiem nemaksā mazāk par 1,25 miljoniem eiro.

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 19.septembris 2019 8:28
0 0 Atbildēt

Tīri ok un 10x lētāk, var copēt tagad zelta racēja vai jau nocopējis un padod tagad tālāk.

WALA 19.septembris 2019 10:03
1 0 Atbildēt

var redzēt ka cilvēkam ir prasmes ( nu vai tam kurš viņam palīdzēja), vienīgi vai tiešām šādas prasmes jāiznieko lai kopētu dārgu kasti, ok ja domā sev paturēt, bet ja grasies tirgot - nesaprotu.

Tās prasmes būtu jēdzīgāk izmantotas ja būtu uztaisījis kaut ko orģinālu, nevis meties kopēt kaut ko kam dizains ir ļoti diskutējams pasākums, un vērtība ir tikai tajā konkrētajā "detaļu kopumā". Tas ir kā mēgināt nokopēt Pikaso gleznas - tās ne visiem patīk, un tomēr tām ir liela vērtība ja orģināls. Bet Pikaso pakaļdarinājums - grūti pat iedomāties kādu kuram tas būtu intersants.

viencexperc 19.septembris 2019 11:27
4 2 Atbildēt

Pie mums ir redzēti vēl sliktāki varianti, - kad no tolmeta "izvilktus"auto, parsvarā bmw, apkarina ar ķīniešu šķūninga detaļām. Tas izskatās nožēlojami. Bet šeit, - tā īsti pat grūti atšķirt. Un ir daudz lētāks veids, ja gribi izcelties. Tikai cena.... Vai tiešām cilvēks, kurš var atļauties auto par 125 000, gribēs pirkt kopiju?

RaJa 19.septembris 2019 17:25
0 0 Atbildēt

170 zs!! Visu izsaka jauda, neviens tādu sū nepirks par 125 t.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 3

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 2

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti