BMW 7.sērijas elektriskais modelis kļūs par jaudīgāko BMW 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 23.septembris 2019 11:25

Interneta izdevums BMW Blog publicējis jaunu informāciju par 7.sērijas elektriskās piedziņas modeli, kas bavāriešu piedāvājumā tiks iekļauts tuvāko gadu laikā un kļūs par kompānijas jaudīgāko sērijveida modeli.

BMW Blog raksta, ka septītās sērijas zaļā versija iegūs nosaukumu i7 un tiks piedāvāta standarta un sporta versijās. Standarta versija iegūs divus elektromotorus ar kopējo jaudu 550 Zs, bet sporta versija i7S attīstīs aptuveni 680 Zs. Šāds elektriskās piedziņas modelis, kas tirgū konkurēs ar Porsche Taycan,  līdz simtam ieskriesies aptuveni trīs sekundēs, bet 120 kilovatstundu akumulators bez papildu uzlādes ļaus nobraukt līdz 600 km. Nonākot tirgū, i7S kļūs par vācu markas jaudīgāko sērijveida modeli.

Pirmais BMW jaunās paaudzes elektriskās piedziņas modelis tirgū nonāks 2020. gadā. Tas būs iX3 krosovers, kura pamatā būs tāda paša nosaukuma koncepts, kas tika parādīts 2018. gadā. Elektromobilis būs aprīkots ar vienu elektromotoru, kas attīstīs 272 Zs, bet 70 kilovatstundu akumulators nodrošinās gaitas rezervi aptuveni 400 kilometriem.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 23.septembris 2019 11:55
2 8 Atbildēt

Pagaidām, pat tagad, kad VW ražo kaut kādus elektro sūdus, BMW vel tikai multfilmas zīmē, gluži kā Punduris kaimiņzemē. Nu jā, ir vēl kaut kāds sūds ar ģeneratoriem, bet tas nav elektroauto.

msh 23.septembris 2019 18:12
2 2 Atbildēt

Nu kā to ņem. BMW nomināli ir normāls ražotājs, nevis kā tesla, gopņiku ražotājs - pie eiektromotora dinamiskajām īpašībām vieglajai mašīnai vairāk par kādiem 300 kw nevajadzētu, drīzāk mazāk.

WALA 23.septembris 2019 11:45
1 0 Atbildēt

Kad tauta ieraudzīs FastCharge ???? Tie 400 km ir fufelis bez FastCharge. Tad ar sabiedrisko varēs ātrāk nokļūt jebkurā vietā kas ir attālāka par 1 šā BMW uzlādi !

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti