Alpina ierodas ar 303 km/h ātro B3 sedanu (+ FOTO) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 24.oktobris 2019 13:43

Vācijas autoražotājs Alpina, kas savus jaudīgos sedanus un universālus izgatavo par pamatu ņemot BMW standarta produkciju, uz Tokijas autoizstādi atvedis 303 km/h ātro B3 sedanu.

Alpina modeļiem jau tradicionāli ir labs noiets tieši Japānas tirgū, tādēļ arī šī gada Tokijas autoizstāde nav atstāta bez jaunumiem. Uz uzlecošās saules zemi vācieši atveduši jaunās paaudzes B3 sedanu – 462 Zs (700 Nm) jaudīgu sedanu, kas komplektā ar pilnpiedziņu un 8AK 100 km/h sasniedz 3,8 sekundēs, 200 km/h – 13,4 un var paātrināties līdz 303 km/h. Alpina B3 Touring universāls ir nedaudz lēnāks - 100 km/h un 200 km/h tas sasniedz attiecīgi 3,9 un 13,9 sek., bet maksimālais ātrums ir apaļi 300 km/h. Toties Touring ir praktiskāks parsedanu (480 l) un savā bagāžas nodalījumā var ietilpināt 500 – 1510 litrus.

Ražotāja norādītais kombinētais degvielas patēriņš B3 sedanam – 9,8 litri uz 100 km.

Alpina automobiļi ir dārgi, taču jau bāzē ārkārtīgi labi nokomplektēti. B3 pamata komplektā būs elektriski regulējami un apsildāmi sporta sēdekļi ar atmiņas funkciju šoferim, Live Cockpit Professional ar WLAN Hotspot pieslēgvietām, trīs zonu automātiskā klimatkontrole, apsildāma stūre ar ādas apdari, pašaptumšojošs salona spogulis, bezvadu uzlāde tālrunim, komforta apgaismojums, HiFi mūzika, salona ādas un koka apdare,  LED starmeši, adaptīvā balstiekārta, aizmugures piedziņa ar pašbloķējošo diferenciāli, aktīvais motora parsegs, Alpina izplūdes sistēma ar četriem izvadiem.

Elektronisko palīgu klāstā brīdinājums par sadursmi un automātiskās City bremzes, adaptīvā kruīzkontrole ar automātiskās bremzēšanas funkciju, vadītāja noguruma uzraugs, braukšanas režīmi ar ECO PRO, COMFORT+, COMFORT, SPORT, SPORT+ un ADAPTIVE iestatījumiem.  

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Aaa 25.oktobris 2019 17:38
4 2 Atbildēt

Radari saturās

LMT 24.oktobris 2019 14:29
2 5 Atbildēt

Ar to garo aizmuguri - nožēlojams! Otrs konfekte!

WALA 25.oktobris 2019 10:15
1 2 Atbildēt

Vienam māte , otram meita, nezinu kāpēc bet no 3-nieciņiem man vienmēr kopš E30 laikiem patikuši tieši universāļi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 33

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti