Norvēģijas lidostā uguns iznīcina 300 automobiļu 20

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com

iAuto | 10.janvāris 2020 14:40

Stavengeras (Norvēģija) lidostas stāvvietā izcēlies nopietns ugunsgrēks, kura rezultātā iznīcināti vairāk nekā 300 automobiļu.

Mediji vēsta, ka ugunsnelaime izcēlusies daudzstāvu garāžas pirmajā stāvā. Sākumā tika ziņots, ka aizdedzies tur novietotais elektromobilis, taču vēlāk noskaidrojies, ka uguns izplatījusies no kāda veca dīzeļauto.

Ugunsgrēks izcēlis dienā, bet nodzēst to izdevies tikai naktī.

Daudzstāvu garāžā bija novietoti aptuveni trīs tūkstoši automašīnu. Zināms, ka pilnībā iznīcināti 300 spēkrati, bet aptuveni 1,5 – 2 tūkstoši automašīnu varētu būt bojātas.

Pēc lidostas amatpersonu teiktā, ugunsgrēka laikā autostāvvieta bija gandrīz pilna. Ugunsgrēka rezultātā sabruka arī daļa ēkas, kas apgrūtina seku novēršanu un radīto postījumu novērtēšanu.

 

 
20 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 10.janvāris 2020 15:37
10 2 Atbildēt

Labāk lai vēl vispirms noskaidro līdz galam, jo citādi ja elektro auto uztaisītu uzreiz tādu anti-reklāmu - nez kurš tad tos štruntus vairs pirktu. Nesaku ka dīzelis nevar aizdegties, var, bet tikai apšaubāmu ka tas būs saistīts ar degvielas tipu, ticamāk ka tā pati nelaimīgā "elektrība" arī dīzelim pie vainas.

WALA 10.janvāris 2020 15:09
2 1 Atbildēt

Ja tās ir vaļējas stāvvietas, tad to standarta dzēšanas variantu ļoti viegli aizsaldēt ;)

Ivars 10.janvāris 2020 17:45
2 3 Atbildēt

Vakar vai aizvakar (nepiefiksēju precīzi) parādījās pirmā ziņa par šo ugunsgrēku. Tur bija rakstīts ka pie vainas ir elektroauto. Kad pamēģināju atvērt, lai izlasītu plašāku aprakstu, tas nebija iespējams, jo piekļuve rakstam bija liegta. Un re, pašlaik lasām par "vecu dīzeli". Rupjš darbiņš, gospoda oficeri!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 4

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti