Ķīnas uzņēmums Qoros prezentējis krosoveru Qoros 7 (+ FOTO) 3

 

Foto: Ekrānbilde no auto.sina.com.cn

iAuto | 29.jūlijs 2020 10:53

Ķīnas- Izraēlas autoražotājs Qoros iepazīstinājis ar savu jauno krosoveru Q7. Qoros ir viena no kompānijām, kas savulaik mēģinājusi ielauzties arī Eiropas tirgū.

Qoros 7 ir pirmais modelis pēdējo četru gadu laikā Ķīnas- Izraēlas uzņēmumam ar vadības centru Šanhajā un ražošanas rūpnīcu Čangšu, Ķīnā. 2014.gadā šī kompānija mēģināja ielauzties arī Eiropas tirgū, izvēloties par testa poligonu Slovākiju. Toreiz tika pārdots 51 Qoros 3 sedans, taču Ķīnā ražotā automašīna tā arī nespēja konkurēt ar līdzīgas klases citu zīmolu automobiļiem.

Qoros 7 pamatā būs jau agrāk izstrādātais Qoros 5 un, ja neskaita jaunā modeļa pagarināto motora pārsegu, tad arī abu izskats daudz neatšķiras.  

Raksturīgākās Qoros 7 iezīmes ir vertikāls 16,6 collu multimediju sistēmas skārienekrāns pēc amerikāņu Tesla parauga, virtuāls mērinstrumentu panelis, kas izgatavots atsevišķa planšetdatora veidā, multifunkciju stūre ar saplacinātu apakšmalu un stikla panorāmas jumts.

Qoros 7 būs pieejams ar diviem motoriem: 1,6 litru benzīna turbo četrcilindru agregātu, kas attīsta 204 zirgspēku jaudu un 1,8 litru turbodzinēju, kas attīsta 231 Zs. Abi strādā kombinācijā ar divsajūgu robotizēto pārnesumkārbu.

Qoros 7 tirdzniecības starts paredzēts augusta beigās. Iepriekšējais modelis maksāja 138 800 juaņu (16 300 eiro) un jādomā, ka arī jaunā cena būs līdzīga.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kani 29.jūlijs 2020 10:55
1 0 Atbildēt

Kā to pareizi lasa - Kopros?

WALA 29.jūlijs 2020 13:26
1 0 Atbildēt

kaut kā noskauduši 85 collu ekrānu ...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 7

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti