Ķīnas uzņēmums Qoros prezentējis krosoveru Qoros 7 (+ FOTO) 3

 

Foto: Ekrānbilde no auto.sina.com.cn

iAuto | 29.jūlijs 2020 10:53

Ķīnas- Izraēlas autoražotājs Qoros iepazīstinājis ar savu jauno krosoveru Q7. Qoros ir viena no kompānijām, kas savulaik mēģinājusi ielauzties arī Eiropas tirgū.

Qoros 7 ir pirmais modelis pēdējo četru gadu laikā Ķīnas- Izraēlas uzņēmumam ar vadības centru Šanhajā un ražošanas rūpnīcu Čangšu, Ķīnā. 2014.gadā šī kompānija mēģināja ielauzties arī Eiropas tirgū, izvēloties par testa poligonu Slovākiju. Toreiz tika pārdots 51 Qoros 3 sedans, taču Ķīnā ražotā automašīna tā arī nespēja konkurēt ar līdzīgas klases citu zīmolu automobiļiem.

Qoros 7 pamatā būs jau agrāk izstrādātais Qoros 5 un, ja neskaita jaunā modeļa pagarināto motora pārsegu, tad arī abu izskats daudz neatšķiras.  

Raksturīgākās Qoros 7 iezīmes ir vertikāls 16,6 collu multimediju sistēmas skārienekrāns pēc amerikāņu Tesla parauga, virtuāls mērinstrumentu panelis, kas izgatavots atsevišķa planšetdatora veidā, multifunkciju stūre ar saplacinātu apakšmalu un stikla panorāmas jumts.

Qoros 7 būs pieejams ar diviem motoriem: 1,6 litru benzīna turbo četrcilindru agregātu, kas attīsta 204 zirgspēku jaudu un 1,8 litru turbodzinēju, kas attīsta 231 Zs. Abi strādā kombinācijā ar divsajūgu robotizēto pārnesumkārbu.

Qoros 7 tirdzniecības starts paredzēts augusta beigās. Iepriekšējais modelis maksāja 138 800 juaņu (16 300 eiro) un jādomā, ka arī jaunā cena būs līdzīga.

 
Visi komentāri
 
Kani 29.jūlijs 2020 10:55
1 0 Atbildēt

Kā to pareizi lasa - Kopros?

Nja 30.jūlijs 2020 9:06
0 0 Atbildēt

Pēc loģikas būtu Kjoros, vai arī, izrunā izlaižot burtus - Kjuro

WALA 29.jūlijs 2020 13:26
1 0 Atbildēt

kaut kā noskauduši 85 collu ekrānu ...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti