Jeep gatavo divas pikapa Gladiator īpašās versijas 9

 

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/jeepgladiatorforum/

iAuto | 10.augusts 2020 10:27

ASV apvidus auto ražotājs Jeep gatavo divas pikapa Gladiator īpašās versijas, kas veltītas Otrā pasaules kara masveidīgākajam apvidus auto Willys un kompānijas 80.gadu jubilejai.

Rudenī ASV pircējiem kļūs pieejamas divas pikapa Gladiator īpašās versijas. Viena no tām nosaukta par Willys un veltīta tāda paša nosaukuma Otrā pasaules kara pikapam, bet otra versija - Gladiator 80th Anniversary Edition – radīta par godu uzņēmuma 80.gadu jubilejai.

Jeep Gladiator Willys greznos versijas uzlīmes uz automašīnas spārniem, antracīta krāsas radiatora reste, 17 collu vieglmetāla diski ar Mud-Terrain riepām.  Komplektu papildina Rubicon versijas kāpšļi un diferenciāļa bloķētājs, iespējams, pikaps saņems arī jaudīgākas bremzes un amortizatorus.

Savukārt Gladiator 80th Anniversary Edition iepriecinās pircējus ar dāsnāku aprīkojumu, kas ietver īpaša dizaina 18 collu vieglmetāla diskus ar All-Terrain riepām, virsbūves krāsas radiatora resti, 8,4 collu multimediju sistēmas ekrānuun bezatslēgas pieeju jau bāzes komplektā.

Abas īpašās versijas varēs pasūtīt ar 3,6 litru 289 Zs (353 Nm) benzīna atmosfērisko V6 motoru vai 3,0 litru V6 turbodīzeli, kas attīsta 264 Zs (599 Nm).

Zināmas arī cenas: Jeep Gladiator Willys maksās vismaz 35 245 dolāru, bet Gladiator 80th Anniversary Edition — vismaz 41 740 dolāru.

Pārdošanā abas versijas var gaidīt 2020.gada septembrī.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
agrāk 10.augusts 2020 16:32
4 1 Atbildēt

šo auto sauca par vilīti, un par tādiem pikapiem neviens neko nebija dzirdējis.

Tagad 11.augusts 2020 7:00
4 1 Atbildēt

Pickup nosaukumu vispār izdomāja resni neglīti pāķi - tādi kā viencexperts

WALA 10.augusts 2020 11:10
3 4 Atbildēt

Otrā pasaules kara laika neeksistēja tāfs jēdziens ka pick-up, un ari pec virsbuves tipa tādu aut nebija, bija "general purpose" auto( kuru vareja mest no lidmasinam, braukt pa visurieni, un ja vajag ari vilkt piekabi vai lielgabalu) , jeb GP, no ka velak ja nekludos ari radies Jeep nosaukums.

Un likt villīša uztakstus uz grezna asfalta rullētāja, nu intersanta izvēle ...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti