Volkswagen uzsācis elektriskā krosovera ID.4 ražošanu 15

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 27.augusts 2020 5:45

Vācijas autobūves kompānija Volkswagen uzsākusi sava pirmā pilnībā elektriskā krosovera ražošanu.

Tas ir kompakts modelis ID.4, kas tāpat kā elektriskais hečbeks ID.3 pierakstījies Cvikavā.

Krosovera pamatā ir MEB platforma, bet dizains veidots balstoties uz agrāk izstrādāto konceptu Crozz. Automašīnai ir atzīstams aerodinamiskās pretestības koeficients (0,28), bet pēc iekštelpas plašuma to varēs salīdzināt ar Tiguan Allspace.

 ID.4 gaitas rezerve ir 500 kilometri. Sākotnēji pārdošanā nonāks krosovers ar aizmugurējo riteņu piedziņu, pēc tam būs pieejamas pilnpiedziņas modifikācijas ar diviem spēka agregātiem, kas uzstādīti uz katras ass. Krosovers varēs izmantot ātras uzlādes sistēmu, kas tikai 30 minūtēs uzlādēs akumulatoru par 80%.

Vēlāk Volkswagen elektrisko automobiļu piedāvājumu papildinās krosovers ID.5 ar kupejas tipa virsbūvi, taču tas nebūt nav viss – līdz 2025.gadam vācu koncerns plāno laist klajā vairāk nekā 20 šādas konstrukcijas modeļu.

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
qwerty 27.augusts 2020 10:19
14 0 Atbildēt

experc nu pastāsti lūdzu, kas tev ir pret to eiropu?

Ko tā tev ir nodarījusi, ka tāds naids?

Ko nodarījuši eiropas auto ražotāji?

Un kādēļ tu citus eiropā dzīvojošos sauc par komunistiem? Kāds sakars mums ar komunistiem? Mēs uzvedamies, kā komunisti? Vai vācu auto izvēle mūs padara par komunities? Ja jā, tad tieši kā?

Izskaidro, savādāk nav saprotams tavs naids un nepamatotā apsaukāšanās.

Tev kāds maksā vai ko tev tas dod?

Nu lai mēs saprotam, kādēļ tu tā uzvedies un neuztraucamies par tevi.

Labdaris 27.augusts 2020 10:40
10 1 Atbildēt

Viencexperts ir vecs kraķis stipri virs 50. Dzimis audzis psrs. Tajā laikā ieaudzinātā demence arī internetā nav noslēpjama.

WALA 27.augusts 2020 11:18
4 0 Atbildēt

Laikam ta braukšana būs bijusi "ratu pakaļā" , John Deere protams nav tas sliktakais traķis, īpaši cenu ziņā, bet nu par etalonu jebkam ed ar to neliktu .... Pat mazie japāņi ir sakarigāk aprikoti, ka liela daļa JD.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti