Tesla Model 3 izrādās izdevīgāks policijas patruļauto lomai par Dodge Charger 5

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 5.oktobris 2020 5:35

ASV, Bargersvilas policijas departaments Dodge Charger vietā iegādājies Tesla Model 3 un savu izvēli nenožēlo.

ASV, nelielās Bargersvilas pilsētiņas policijas departaments iegādājies jaunu Tesla Model 3, ko izmanto patrulēšanai ielās. Parasti policija iegādājas jaudīgos Dodge Charger, taču šoreiz priekšroka dota elektroautomobilim, un, lai arī sākumā bija šaubas par to, ka izdarīta pareizā izvēle, tagad ir skaidrs, ka risks ir attaisnojies.

4000 iedzīvotāju apdzīvotās Bargersvilas policijas vadība kā pirmie visā ASV pieņēma lēmumu ierasto benzīna Dodge Charger vietā iegādāties Tesla elektroautomobili. Model 3 gan bija 8333 dolārus dārgāks (41 945 pret 33 612), taču cenu starpība gada laikā jau tikpat kā dzēsta.

 Pateicoties ievērojami zemākām ekspluatācijas izmaksām, Model 3 pirmais gads patruļauto dienestā Bargersvilas policijai ļāva ietaupīt 6755 dolārus, kas gandrīz izlīdzina cenu starpību ar Charger.

Policijas vadība Twitter publicējusi Model 3 ekspluatācijas izmaksu tabulu, kurā redzami patīkami zemi cipari, salīdzinot ar Charger, turklāt maksa par elektrību izrādījās krietni zemāka par benzīna cenu.

Patīkams bonuss - Tesla ir arī ātrāka un klusāka nekā Dodge.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 5.oktobris 2020 21:27
6 0 Atbildēt

Tas tikai pierāda cik Latvijas policisti ir neizglītoti stulbeņi.

Tikai komentāru rakstīja nevis policists, bet neizglītots pamuļķis un 5 tādiem paši idioti ielika plusus.

1) tāds pamuļķis uzzinās kur dzīvo AUTO īpašnieks, bet tas pateiks, ka ar auto nav braucis. Lieta izbeigta.

2) cilvēks ved narkotikas, ieročus, kontrabandu, slepkavības ieroci, līķi vai ir meklēšanā esoša persona, kas brauc ar svešu auto ( piemēram, kaimiņa). Visu pārdod, noslēpj, līķi aprok, pats auto pametīs un atkal lieta izbeigta.

Vai pirmajos gadījumos nopietnas krimināllietas vietā nosacīti tiešās par bēgšanu no policijas, vai uzliks naudassodu vai piespiedu darbu . Un pat tad, varēs pateikt, ka neredzēja, ka policija aptur. Un tā kā neviens pakaļ nedzenas, nav pamata cilvēkam neticēt.

3) kā var zināt,ka auto ir vai nav zagts? Iesniegumu var nepaspēt uzrakstīt, vai īpašnieks nezin, ka auto ir aizdzīts.

,....

Ja cilvēks bēg, tad viņam ir kas slēpjams.

Latvijas policis 5.oktobris 2020 9:22
5 6 Atbildēt

Taranēšana ir stulbākais ko var darīt! Ja auto nav zagts, mēs parasti noskaidrojam, kur dzīvo un sagaidām skrējēju pie mājām! Šaut pa riepām un taranēt ir bīstami gan sev, gan bēdzējam un visbīstamāk tieši apkārtējiem, jo nevar jau zināt, kur tas muļķis ieskries, bēgot pa galvu, pa kaklu.

WALA 5.oktobris 2020 7:24
3 3 Atbildēt

ja ķer tikai puslīdz godīgua pilsoņus iespējams ka ar Tesla var iztikt ...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 54

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti