Ford piesaka Mustang Mach-E GT (+ FOTO) 11

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 11.oktobris 2020 14:04

Ford iepazīstinājis ar elektrisko Mustang Mach-E GT. 465 Zs jaudīgā kupeja, kas 100 km/h sasniedz 3,7 sekundēs, Eiropā kļūs pieejama no 2021.gada beigās.

Hamburgā notikusi Ford Mustang Mach-E GT prezentācija. Ford Eiropas nodaļas vadītājs Stjuarts Rovlejs pastāstījis, ka elektriskā Mach-E jaudīgā versija attīsta 465 Zs un 830 Nm. Līdz 100 km/h pilnpiedziņas automašīna ieskrienas 3,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir ierobežots pie atzīmes 200 km/h.

Ražotājs atklājis, ka noslēgti līgumi ar uzņēmējiem, kas 14 Eiropas valstīs uzstādīs Ford Connected Wallbox iekārtas. Šīs uzlādes ierīces ar 7,4 un 11 kW spēj uzlādēt Mustang Mach-E akumulatoru mazāk nekā sešās stundās no 10 līdz 80 procentiem.    

Lādētājs ir izturīgs pret laika apstākļiem, tāpēc ir piemērots arī uzstādīšanai ārpus telpām vai automašīnu stāvvietā. Komplektā ir 7,5 metrus garš uzlādes kabelis. Mustang Mach-E pircēji standarta komplektācijā saņem divus no tiem. Walbox var uzraudzīt un kontrolēt, izmantojot viedtālruņa lietotni. Piemēram, var pārbaudīt pašreizējo uzlādes stāvokli un enerģijas patēriņu.

Ford klientiem Vācijā tiek nodrošināta arī pieeja 400 Ionity ātrās uzlādes stacijām un 2400 uzlādes punktiem. Autoražotājs ir viens no dibinātājiem un partneriem, tāpēc Ford klienti pirmajā gadā saņem bezmaksas piekļuvi un ievērojamu atlaidi par elektrības uzlādi. Mustang Mach-E Ionity un citās HPC stacijās var izmantot uzlādes jaudu līdz 150 kW, ievērojami samazinot laiku, kas vajadzīgs elektroenerģijas atjaunošanai. Saskaņā ar ražotāja informāciju, tikai 10 minūtēs var „uztankot” strāvu, kas pietiks gandrīz 120 kilometriem.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Drīzāk kā 12.oktobris 2020 9:32
5 0 Atbildēt

Drīzāk kā Polestar no volvo, vai Cupra no Seat.

Gm 12.oktobris 2020 20:45
4 0 Atbildēt

Jā protams. Ja uz golfa uzlīmēs ferrari uzlīmi, tad tas nekļūs par ferrari!

Mustangs ir tipisks fords, nekvalitatīvs šķibs plastmasas izstrādājums!

Nu labi, šie vecie bija ok, jaunie ir kaut kādu renault clio līmenī, varbūt...

WALA 11.oktobris 2020 14:59
4 1 Atbildēt

Tie klauni laikam ir izdomajuši ka Mustang ka zimols tirgosies labāk kā Lincoln ...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti