Mēģinājums vēlreiz - krievu Monarch nepadodas 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 10.novembris 2020 10:24

Krievu uzņēmums Monarch, kas jau vairākus gadus cenšas pabeigt darbu pie sava pirmā elektroautomobiļa projekta, paziņojis, ka gatavs sertifikācijas procesam.

Krievu mediji vēsta, ka Novosibirskas uzņēmēja Alekseja Ponomarenko vadītais Monarch projekts pavirzījies uz priekšu un biznesa klases elektroautomobilis gatavs sertifikācijai. Saskaņā ar biznesa plānu tai vajadzēja notikt jau 2019.gada nogalē, taču toreiz automašīna, kas nebūt neatgādināja kaut ko pabeigtu, tā arī palika uz treilera tā iemesla dēļ, ka īpašnieki nevarēja samaksāt par tās transportēšanu.

Tagad problēmas novērstas un Monarch gatavs saražot dažus eksemplārus, kas nepieciešami sertifikācijas procesa nokārtošanai. Uzņēmums atklājis, ka Monarch, kas pēc gabarītiem neatpaliek no Mercedes S-klases, būs pieejams divās versijās: S200 un S400, attiecīgi ar 272 un 544 Zs jaudu. Strāvas krājumi tiks uzglabāti 60 vai 80 kWh akumulatoros. Izvēloties pēdējo, gaitas rezerve pieaugs līdz aptuveni 400 km.

Uzņēmuma vadība atklāj, ka sertifikācija tiks veikta pēc Aurus parauga – vispirms tiks izlaista ierobežota automašīnu partija, kam sekos lielāks “metiens”. Kopumā projekta ietvaros plānots saražot 30 transportlīdzekļus, no kuriem 10 tiks izgatavoti pēc individuāla pasūtījuma apdarē iekļaujot alumīniju, oglekļa šķiedru, dārgmetālu, dabīgo ādu un citus ekskluzīvus materiālus. Šādas automašīnas autoražotājs piedāvās “izvēlētam” cilvēku lokam.”

Zināms, ka elektriskās piedziņas sedana sākumcena būs aptuveni 4,4 miljoni rubļu jeb aptuveni 58 000 dolāru.

 

 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
norm. uzmetiens 10.novembris 2020 11:42
5 1 Atbildēt

darbojas pēc komunistu saukļa - ekspropriē salaupīto!

Normāls, ar galvu domājošs kapitālists nekad taču nepirks ne Aurus, ne citus garāžas izstrādājumus bez nākotnes perspektīvām. Tirgū ir gatavi auto ar garantijām, atbalstu un apkopi.

iciks 10.novembris 2020 19:54
5 0 Atbildēt

"Kopumā projekta ietvaros plānots saražot 30 transportlīdzekļus, no kuriem 10 tiks izgatavoti pēc individuāla pasūtījuma apdarē iekļaujot alumīniju, oglekļa šķiedru, dārgmetālu, dabīgo ādu un citus ekskluzīvus materiālus. Šādas automašīnas autoražotājs piedāvās “izvēlētam” cilvēku lokam.”" - ja šādi rīkotos kāds glaunu auto taisītājs, tad tas man būtu saprotams. Elitāra prece, attiecīga cena, attiecīgi ne kuram katram. Bet te kaut kāds mistisks artelis, kam nav pieticis naudas aizvest uz sertifikāciju... Kāds savdabīgu auto kolekcionārs varbūt izrādīs interesi, bet citādi par saprātīgu šāds pirkums nosaucams nav.

anonimikis 10.novembris 2020 13:39
4 1 Atbildēt

Raivi, arī Tev nebūs tikt pie šī krievu hlama, ja vien nepārvāksies uz dzīvi Krievijā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti