Ford prezentē krosovera EcoSport Active versiju (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 11.novembris 2020 10:19

Ford atklājis attēlus un informāciju par krosovera EcoSport jauno versiju Active, kas vairāk piemērota bezceļiem nekā standarta modelis.

Ford EcoSport Active apveltīts ar virsbūves aizsargiem, augstāku klīrensu un 17 collu riteņiem, kas pēc ražotāja ieceres, ļaus tam veiksmīgāk tikt galā ar grūtāk izbraucamiem ceļiem. Atšķirību skaitā arī emblēmas ar modeļa nosaukumu uz priekšējiem spārniem, tonēti stikli, cita dizaina radiatora režģis.

Krosovera salonā sēdekļi ar pārvalkiem no mākslīgās ādas un izšūtu "A" burtu uz to atzveltnēm, informācijas un izklaides sistēma ar astoņu collu skārienekrānu. Komplektā arī kruīza kontrole, apsildāmi un elektriski regulējami spoguļi, kā arī LED lukturi.

Motoru izvēlē gan tikai viens agregāts – 125 Zs (200 Nm) jaudīgs četrcilindru benzīna turbo motors, kas sadarbojas tikai un vienīgi ar 6MK un priekšējo riteņu piedziņu.

Pēc ražotāja teiktā, degvielas patēriņš uz 100 kilometriem būs aptuveni 6 litri, bet cena Vācijas tirgū – vismaz 23 880 eiro.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
)) 11.novembris 2020 10:28
3 1 Atbildēt

eco un sport vienā vārdā = kognitīvā disonanse

tā var aizrunāties līdz vegānu bifštekiem.

Artūrs 11.novembris 2020 12:45
2 1 Atbildēt

Eco vai sport - lai sauc kā grib, bet nu no ārpuses pilnīgs neglītenis.

eidis 11.novembris 2020 11:55
1 1 Atbildēt

Arī reklāmās sviests - sportisti, kuriem nepieciešams braukt pa pludmali? Varbūt tiem tomēr Ford Fiesta, kuru atstāj iekartotā stāvvietā netālu no objekta? Un šo bildēt kopā ar resniem makšķerniekiem, kas nevar pašu spēkiem aiziet līdz upes malai?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti