Ford prezentē krosovera EcoSport Active versiju (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 11.novembris 2020 10:19

Ford atklājis attēlus un informāciju par krosovera EcoSport jauno versiju Active, kas vairāk piemērota bezceļiem nekā standarta modelis.

Ford EcoSport Active apveltīts ar virsbūves aizsargiem, augstāku klīrensu un 17 collu riteņiem, kas pēc ražotāja ieceres, ļaus tam veiksmīgāk tikt galā ar grūtāk izbraucamiem ceļiem. Atšķirību skaitā arī emblēmas ar modeļa nosaukumu uz priekšējiem spārniem, tonēti stikli, cita dizaina radiatora režģis.

Krosovera salonā sēdekļi ar pārvalkiem no mākslīgās ādas un izšūtu "A" burtu uz to atzveltnēm, informācijas un izklaides sistēma ar astoņu collu skārienekrānu. Komplektā arī kruīza kontrole, apsildāmi un elektriski regulējami spoguļi, kā arī LED lukturi.

Motoru izvēlē gan tikai viens agregāts – 125 Zs (200 Nm) jaudīgs četrcilindru benzīna turbo motors, kas sadarbojas tikai un vienīgi ar 6MK un priekšējo riteņu piedziņu.

Pēc ražotāja teiktā, degvielas patēriņš uz 100 kilometriem būs aptuveni 6 litri, bet cena Vācijas tirgū – vismaz 23 880 eiro.

 
Visi komentāri
 
)) 11.novembris 2020 10:28
3 1 Atbildēt

eco un sport vienā vārdā = kognitīvā disonanse

tā var aizrunāties līdz vegānu bifštekiem.

eidis 11.novembris 2020 11:55
1 1 Atbildēt

Arī reklāmās sviests - sportisti, kuriem nepieciešams braukt pa pludmali? Varbūt tiem tomēr Ford Fiesta, kuru atstāj iekartotā stāvvietā netālu no objekta? Un šo bildēt kopā ar resniem makšķerniekiem, kas nevar pašu spēkiem aiziet līdz upes malai?

Rr19 11.novembris 2020 12:07
0 0 Atbildēt

Brauc pa pludmali tikai tā,laivas uz muguras neviens nestiepj.

eidis 11.novembris 2020 13:20
0 0 Atbildēt

Laivas laikam diezgan margināls paraugs - samērā reti ir īpašumā un reti tiek vadātas. Summāri - reti * reti.

Un tajos attēlos neviens neko neved uz pludmali. Tikai savu pakaļu.

Artūrs 11.novembris 2020 12:45
2 1 Atbildēt

Eco vai sport - lai sauc kā grib, bet nu no ārpuses pilnīgs neglītenis.

Active 11.novembris 2020 13:57
0 0 Atbildēt

t.i. kad iet blakus auto ar kājām vai stumj veļļuku

Jumu 11.novembris 2020 19:10
1 1 Atbildēt

Fords pēdējā laikā nu pavisam peles neķer. Jumts izskatās, ka no stikla. Un kur pilnpiedziņa?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti