Lielbritānijā sadeg 70 dārgas automašīnas 16

 

Foto: Ekrānbilde no Autonews.ru

iAuto | 18.decembris 2020 5:44

Češīras grāfistē, Lielbritānijā, sadedzis angārs ar 70 kolekciju auto, starp tiem spēkrats, kura vērtība pārsniegusi trīs miljonus mārciņu.

Ziemeļrietumanglijā notikusi ugunsnelaime, kas atnesusi milzīgus zaudējumus kādam kolekcionāram. Kā vēsta britu mediji, uguns iznīcinājusi angāru, kurā uzglabāti aptuveni 70 dārgi automobiļi, tajā skaitā Ferrari, Lamborghini, Porsche un Jaguar. Saskaņā ar policijas informāciju, sadeguši pilnīgi visi automobiļi.  Starp zaudētajiem spēkratiem bijis arī kāds automobilis, kura vērtība pārsniegusi trīs miljonus mārciņu (3,1 miljons eiro), taču marku policija nemin.

Izmeklēšana turpinās, bet par galveno versiju policija pašlaik izvirzījusi tīšu aizdedzināšanu.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 18.decembris 2020 8:23
6 1 Atbildēt

Šis mani izbrīna tik vērtīgi auto bet automātiskas uguns dzēšanas nav, angārs ar acimredzot "ļoti ugunsdrošs" ...

Ja baidas ka ūdens bojās auto, tad ir dažādas gāzes dzēšanas iekārtas.

WALA 18.decembris 2020 12:10
4 2 Atbildēt

Nu ja un datu centros piem. Lv kur ir šīs sistēmas biezā slānī - neviens cilvēks nekad neuzturas. Nupat iepriekšējās 2 nedēļas es 2 vietās pa 5 stundām diennaktī tur uzturējos - datu centra hermētiskās telpās ar inertas gāzes dzēšanu.

P.S. un neviens pat instruktāžu man neveica ( bet nu man tā īsti nav problēma - ar to ir bijusi darīšana tikko kā Lattelekomā Datu Cetros tās pirmoreiz parādījās. Tāpat arī ar visām dubult durvīm kuras nav atveramas reizē utt.

Tā kā no par to fantastu būšanu - pastāsti kādam citam, jo kur LV atrodas tādas gāzes dzēšanas sistēmas es tevi varu aizvest un ar pirkstu iebakstīt - zinu vismaz vietas 10 kur pats esmu bijis, un ja padomāšu, moš zinu vēl pat vairāk.

Q 18.decembris 2020 8:37
3 4 Atbildēt

Ne tikai LV dziivo komunisti, kas ciinaas par "taisniibu"!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 23

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti