Chevrolet Corvette Stingray – Eiropā no oktobra (+ FOTO) 10

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 10.maijs 2021 14:33

Chevrolet Corvette Stingray, amerikāņu muskuļauto, no oktobra kļūs pieejams arī Eiropā. Cena – nepilni 100 000 eiro.

Chevrolet Corvette Stingray aprīkots ar 6,2 litru Small Block– vienīgo atmosfērisko V8 motoru savā klasē. Agregāts attīsta 475 Zs pie 6450 apgriezieniem minūtē un līdz 613 Nm griezes momentu pie 4500 apgriezieniem minūtē. Eiropas versija līdz 100 km/h paātrinās 3,5 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 296 km/h.

Automašīnas Eiropai jau standartā ir aprīkotas ar Z51 Performance Package, kas ietver balstiekārtu ar manuāli regulējamām atsperu paplāksnēm, Brembo bremžu sistēmu ar palielinātu disku diametru un priekšējām gaisa dzesēšanas ieplūdes atverēm, elektronisku ierobežotas berzes diferenciāli, kārbu ar īsākiem pārnesumskaitļiem, sporta izplūdes sistēmu un virsbūves aerodinamiskā aprīkojuma paketi, kā arī Michelin sporta riepas.

 Interjera aprīkojums ir arī bagātāks nekā ASV tirgus sākuma līmeņa modelim - standartā ir tādas funkcijas kā veiktspējas datu reģistrators, projekcijas displejs un navigācijas sistēma, Bose mūzika ar 14 skaļruņiem, salona spogulis ar iebūvētu atpakaļskata kameru, apsildāmi un ventilējami sēdekļi. Šis variants būs pieejams no nākamā gada sākuma, bet Launc Edition modeļiem, kas Eiropā kļūs pieejami no oktobra, ir visaugstākais aprīkojuma līmenis un oglekļa šķiedras eksterjera detaļas.

Launch Edition sērijā iekļautas vien 16 automašīnas – 8 kupejas un 8 kabrioleti. Kupejas cena sākas no atzīmes 99 000 eiro, kabriolets ir 7000 eiro dārgāks.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Shiirs 10.maijs 2021 20:05
6 5 Atbildēt

Bomāru viedokļus šeit vajadzētu cenzēt, lai nav jāklausās šī apbižotā plukatas huiņa.

Piekam profilaksei tevi vajadzētu nopērt ar dārgu ādas siksnu, lai tu beidzot sāktu novērtēt klasiskas vērtības.

Shiirs 10.maijs 2021 18:37
5 6 Atbildēt

Tieši tā. Lohi tie kuriem ir 100pakas un kuri domā pirkt šito. Pilnīgi lēts mēsls.

Es ar nav lauķis kurš sito pirks.

Šito nepirks, bet mainīs savam auģukam bremžu klučus vārtoties pa zemi dubļainā pagalmā - kā tas pienākas! Sapratāt nabagi ar 100pakām kontos!

msh 10.maijs 2021 17:18
4 4 Atbildēt

Pizģec, kevrolets - ģenerāļa motora lētā desa - par 100 pakām. Lētums, protams, arī smird no specenes - relatīvi vārgs akmenslaikmeta motors un ar roku regulējama piekare kad normāliem ražotājiem iespēja regulēt piekares cietību no salona ir jau sen - pat opelim astoņdesmitajos gados bija. Jāpabrīnās ka šie nošpikojuši no eiropiešiem un ielikuši tomātu; pavisam nesenā pagātnē, laikā kad eiropieši bija jau pasen pasākuši jaudīgās tačkās likt tomātus, divsajūgu kārbas vai vienkārši robotus, jeņķi joprojām jaudīgās mašīnas piedāvāja tikai ar mešalkām...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti