Tesla atsakās no Model S Plaid+ 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 8.jūnijs 2021 5:36

Tesla izņēmusi no piedāvājuma versiju savu visjaudīgāko un tālāk braucošo Model S modifikāciju Plaid+.

Tesla atteikusies no 150 000 dolāru vērtās Model S modifikācijas Plaid+, tādēļ, ka parastais Plaid nodrošina tādu pašu dinamiku, esot veselus 30 000 dolāru lētāks.

Versijas Model S Plaid un Plaid + tika pieteiktas šī gada janvārī. Abām modifikācijām bija paredzēts iebūvēt trīs motoru spēkstaciju ar vairāk nekā tūkstoš zirgspēku jaudu, kas nodrošinātu ieskrējienu līdz simtam mazāk nekā divās sekundēs. Abi atšķīrās vien pēc jaudas parametriem un ar vienu uzlādi veicamo distanci, attiecīgi 1034 Zs un 563 km Plaid un 1115 Zs un 837 km Plaid+.

Tikmēr kļuvis zināms, ka Model S Plaid piegādes klientiem atliktas uz nedēļu. Īlons Masks to skaidrojis ar problēmām, kas saistītas ar spēka iekārtas iestatījumiem, kas tuvākajā laikā tikšot novērstas, bet Plaid+ no piedāvājuma izņemts pavisam. Šajā gadījumā daži izdevumi izsaka pieņēmumu, ka lēmumu ietekmēja mikroshēmu trūkums un cenu pieaugums bateriju izejvielām.

Aprīļa sākumā Tesla atskaitījās par ražošanas un pārdošanas tempiem 2021. gada pirmajā ceturksnī. No dokumenta izriet, ka uzņēmums izlaidis 180 338 Model 3 / Y eksemplārus, piegādājot klientiem 184 800 transportlīdzekļus, no kuriem tikai 2020 bijuši Model S / X automobiļi.

 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
vai 8.jūnijs 2021 9:35
3 0 Atbildēt

Tas bija noslēpums?

Masks 8.jūnijs 2021 10:56
3 1 Atbildēt

Pērciet pledu kamēr cena nav dubultojusies! Ja nevarat Teslas pledu, pērciet parasto omīšu pledu un izbaudiet vakaru dīvānā.

msh 8.jūnijs 2021 13:20
3 3 Atbildēt

Šis ir jautrs apgalvojums - izņem modeli no piedāvājuma jo parastais nodrošina to pašu bet ir lētāks... Realitātē gan noteikti kaut kas nepavilka [gan jau aķi] tāpēc ierobežojumi būtu bijuši tādi ka tas pluss ietu tāpat kā nepluss, un tāpēc nah tādu piedāvāt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 3

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 2

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti