BMW parāda jaunās 2.sērijas attēlus (+ FOTO) 16

 
iAuto | 8.jūlijs 2021 5:00

Vācijas autobūves uzņēmums BMW atklājis 2.sērijas jaunā modeļa attēlus, pilnvērtīgu prezentāciju solot sarīkot 8.jūlijā, Gūdvudas Ātruma festivālā.

Bija pierasts, ka katra jaunā BMW vizītkarte ir arvien izmēros pieaugoša radiatora reste, taču šis gadījums ir izņēmums – 2.sērijas modelim lieli ir tikai gaisa pievades kanāli un trapecveida izplūdes sistēmas uzgaļi, kamēr radiatora režģis nebūs lielāks kā priekštecim.

Zināms, ka dzinēju klāstā iekļauts 2,0 litru benzīna motors ar 184 Zs un tāda paša tilpuma turbodīzelis ar 190 Zs  (20d) jaudu, kas apvienots ar 48 voltu startera ģeneratoru. Abi motori sadarbojas ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, turklāt abi paredzēti tikai kupejai ar aizmugurējo riteņu piedziņu.

Tiem, kas vēlas vairāk jaudas un stingrāku saķeri, jāpasūta versija M240i xDrive ar 374 Zs 3,0 litru sešu cilindru motoru, astoņu pakāpju automātisko kārbu un pilnpiedziņas sistēmu. Paātrinājums līdz simtam šādai versijai, kas ir par 34 Zs jaudīgāka nekā priekštecis, aizņem 4,3 sekundes.

Nedaudz vēlāk gaidāms arī 2,0 litru četrcilindru turbomotors, kas attīstīs 245 Zs.

BMW 2.sērijas kupeju ražos Meksikā. Vācijā tā maksās vismaz 39 700 eiro par versiju ar mazāko benzīna motoru, bet par jaudīgo pilnpiedziņas versiju ar sešcilindru motoru prasīs vismaz 56 000 eiro.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 8.jūlijs 2021 8:59
3 0 Atbildēt

"Tas daikts" ir ellīgi parocīgs salīdzinot ar jebkuru citu risinājumu. Tikai tiem kas ar tādu "daiktu" nekad dzīvē nav braukuši labāk varētu patikt pogas.

YYYY 8.jūlijs 2021 9:33
3 0 Atbildēt

Tas ir viens no iemesliem, kadeļ šos m2, m3, m4 tieši pērk un ne mersedes, pamēģini pārslēgt ātrumu līkumā liekot slīpi ar ar lapstiņām aiz stūres, vai varbūt, kā mersedes pieliec atruma pārslēgšanas sviru blakus stūrei, kā jau penšu auto tas pienāktos...

Ne tu esi bijis, ne būsi auditorija priekš šiem bmw, sēdi un spaidi pogas, nav ko "slīpēt", tava vecā sirds vel neizturēs..

WALA 9.jūlijs 2021 12:42
1 0 Atbildēt

Un tipa poga, vai jebkas cits to neaizņem, jeb to tu domā ka nobļaujoties "aidā" - auto sāka braukt tev vajadzīgajā virzienā ???

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 22

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti