Ford Mustang Mach-E kļūst par „Gada elektroauto” 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 10.jūlijs 2021 12:48

ASV izdevums Car and Driver izvēlējis Ford Mustang Mach-E par „Gada elektroauto”. Tas noticis, izvērtējot 10 kandidātus un veicot testus vairāku tūkstošu kilometru garumā.

Neskaitot Ford kupeju, Car and Driver kandidātu sarakstā bija iekļauti arī Audi e-Tron, Kia Niro, Nissan Leaf Plus, Polestar 2, Porsche Taycan 4S PBP, Tesla Model 3 Performance, Tesla Model S Long Range Plus, Tesla Model Y Performance, Volkswagen ID 4 un Volvo XC40 Recharge. 

Labākais tika izvēlēts pēc trīs nedēļu ilgiem testiem, ieskaitot vienu pārbraucienu 1600 kilometru garumā. Programma paredzēja mērījumus, subjektīvus braukšanas iespaidus un attiecīgo modeļu praktiskās lietderības un braukšanas īpašību tiešos salīdzinājumus.

Uzvarētāju Car and Driver raksturoja šādiem vārdiem: "Mustang Mach-E ir ideāls transportlīdzeklis, lai elektromobilitātes skeptiķus pārvērstu par kvēlojošiem elektromobiļu piekritējiem. Krosovers ir piemērots amerikāņu autovadītāju gaumei, dizains un izmēri šķiet pazīstami, turklāt uzlādes ātruma un gaitas rezerves jomā tas atrodas priekšgalā.”

 
Visi komentāri
 
Conqueror 10.jūlijs 2021 13:58
0 0 Atbildēt

, mustang rullē

WALA 12.jūlijs 2021 9:19
0 0 Atbildēt

Kamēr jau jauns eMustang varetu but ok, bet nu konstruktīvais idiotisms jau piem. dzesēšanas sistēmā šim verķim ir vienkārši nepārspējams ... pēc 2-3 gadu ekspluatācijas Mustangs kā mazs kucēns sāks apčurāt visus parkinga stūrus ...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 10

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti