Līdz 761 Zs - Mercedes-Benz parāda EQS saimes jaudīgāko modeli (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 7.septembris 2021 9:42

Mercedes nodemonstrējis EQS saimes jaudīgāko modeli, kas izstrādāts sadarbībā ar AMG. Tirgū tas nonāks jau nākamgad.

Minhenes IAA autoizstādē debitējis Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+, augstas veiktspējas modelis, kas var attīstīt jaudu līdz pat 761 Zs.

Standarta režīmā ar diviem elektromotoriem aprīkotā automašīna attīsta 658 Zs un 950 Nm, taču komplektā ar Dynamic Plus paketi (papildmaksa) un Race Start elektronikas režīmu agregātu atdeve pieaug līdz 761 Zs un 1020 Nm. Šādā gadījumā ieskrējiens no vietas līdz simtam aizņem 3,4 sekundes, bet maksimālais ātrums ir 250 km/h. Salīdzinājumam var minēt, ka standarta EQS jaudīgākā versija ar 524 Zs jaudīgiem motoriem 100 km/h sasniedz 4,3 sekundēs.

Toties standarta modelis var nobraukt lielāku atstatumu – 107,8 kWh baterijas pietiek 770 kilometriem, kamēr jaudīgajam AMG modelim – „tikai” 526-580 kilometriem.

Jau bāzes versijā šis automobilis būs aprīkots ar milzīgo Hyperscreen ekrānu visa priekšējā paneļa garumā un šasiju ar piestūrējošiem aizmugures riteņiem, kas pagriežas līdz 9 grādiem, samazinot apgriešanās rādiusu.

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+pārdošanā nonāks jau nākamgad. Cenu ražotājs vēl nenosauc, taču tā noteikti būs lielāka par 135 529 eiro, kas tiek prasīta par līdz šim jaudīgāko EQS 580 4Matic (524 Zs).

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
TML 7.septembris 2021 10:42
3 1 Atbildēt

Kā teiktu LMT (nez kur pazudis?), aizmugures tilts jau salauzts

LMT 7.septembris 2021 13:40
3 1 Atbildēt

Čau! Darbi, darbi... Nu nekas labs ar tādu Mērinu nav gaidāms

PS Kā pašam veselība aka SARS?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti